Online Bağış

Kısayollar

Süt Keçisi

GEÇİM SEVİNCİ SÜT KEÇİSİ

Afrika kıtasında yaşanan susuzluk ve kuraklığın neden olduğu gıda problemi, bölgede yaşayan insanların hayatlarını ciddi oranda olumsuz etkilemektedir.

Afrika'da yaşayan insanların hayatlarını devam ettirebilmelerine yönelik, kalıcı projeler sunmaya devam ediyoruz. Bölge halkına süt keçisi hediyesinde bulunuyoruz. Afrika bölgesinin zorlu iklim şartlarına uyum sağlayan hayvanların başında keçiler gelmektedir. Süt Keçisi Projesi de Afrika bölgesindeki başta dul ve yetim olmak üzere, ihtiyaç sahibi ailelerin kendi geçimlerini kendileri sağlayabilmeleri için onlara bir fırsat verme amacı taşımaktadır. Öncelikle keçilerin sütünden faydalanmak ve satarak gelir elde edip daha sonra keçileri çoğalınca orta seviye hayvancılık yaparak gelir kapısını genişletmelerini amaçlıyoruz.

İnsan Vakfı olarak dünyanın neresinde güçlük çeken bir mazlum kardeşimiz varsa onun sıkıntısını gidermek isteriz. Bunu da siz değerli bağışçılarımızın vesilesiyle yapabilmekteyiz. Siz de Süt Keçisi bağışında bulunarak Afrikalı kardeşlerimizin geçim sıkıntılarına çare olabilirsiniz.

????Bir Keçi: 1250 TL