Online Bağış

Kısayollar

Mülayim Tekin Okulu

İnsan Vakfı'nın İdlib'de açtığı okulda iç savaş mağduru 900 öğrenci eğitim görecek.

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (İnsan Vakfı), Suriye'nin İdlib ilinde iç savaş nedeniyle eğitimsiz kalan 900 öğrencinin eğitim göreceği "Mülayim Tekin" okulunu açtı.

İnsan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Aktaş, "Çadırdan oluşan 200 öğrencilik okulu, 900 öğrencinin eğitim göreceği okula dönüştürdük." dedi. Öğrencilerin okulda sabah ve öğle grubu olarak ikili eğitim göreceklerini ifade eden Aktaş, sonraki dönemde okulu genişletip öğrencilerin daha rahat eğitim göreceği bir alana çevireceklerini vurguladı. Aktaş, okulda spor alanı, park ve diğer sosyal konut alanlarının yapılmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini aktararak, İnsan Vakfı bağışçılarına teşekkür etti.

Mülayim Tekin İlkokulu ve Ortaoklunda İnsan Vakfı yönetimini yürütmektedir. Siz değerli bağışçılarımızın destekleri ile okulun idari ve öğrencilerimize destekte bulunabilirsiniz.