Eğitim Bursu Desteği

Eğitim Bursu

Vakfımız, Lisans ve lisans üstü öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu vermektedir.

İnsan Vakfı, her daim üniversiteli gençlerin eğitimine destek vererek yanlarında olmuştur. Her yıl düzenli olarak verdiği eğitim bursu ile üniversiteli öğrencilere maddi destek sağlamaktadır. Bunun yanı sıra ülkemize yükseköğretim için kardeş ülkelerden gelen misafir öğrencilere de burslar vererek onların eğitimlerine de destek olmaktadır.

Burs başvuruları, burs komisyonları tarafından yapılan mülakatlarla belirlenmektedir. İnsan Vakfı, maddi destek sağlamanın yanı sıra; sosyal, manevi, ahlaki ve bazı branş dersleri eğitimler vermekte, öğrencileri bir araya getiren toplantılar ve etkinlikler düzenlemektedir.

Bir öğrencinin için aylık burs bedeli 1500 TL'dir. 10 Aylık bedeli ise 15.000 TL'dir.
(Burs bağışınızı ZEKAT niyeti ile de gönderebilirsiniz.)

Siz de bir öğrencinin bursunu karşılamak ya da destek olmak ister misiniz?