YURTLAR

• Bazalı yatak sistem
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Kişiye özel çalışma masası
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Çamaşırhane
  • Kantin
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Kamera destekli güvenlik sistemi
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Kantin

KAPASİTE: 72 öğrenci

SOSYAL AKTİVİTE

Masa tenisi

ULAŞIM
Yurdumuz;
Ihlamurkuyu metro durağına 5dk. yürüme mesafesinde, merkezi bir konumdadır.

Adres: Ihlamurkuyu Mah. Rüstem Sok. No:3-5 Ümraniye İstanbul    Tel:  0544 620 14 70

Başvuru için tıklayınız

Ümraniye öğrenci yurtları, kız öğrenci yurdu, Ümraniye kız öğrenci yurdu, Ihlamurkuyu Kız Yurdu, ümraniyedekız yurdu, ümraniye yüksek öğrenim yurdu, Ümraniye yurt, Ümraniye kız öğrenci yurtları, Yıldız Teknik Üniversitesine yakın kız yurdu, Ümraniye kız ögrenci yurtları, istanbul Ümraniye yurt, Ümraniye kız yurdu, Ümraniye özel yurtlar, Ümraniye ozel kiz yurdu, 29 Mayıs Üniversitesine yakın kız yurdu, Ümraniye öğrenci apart, ümraniye kız öğrenci evi, Ümraniye kız öğrenci yurt fiyatları, Ümraniye kız yurtları, Ümraniye öğrenci yurdu,