YURTLAR

İstanbul - Üsküdar - Özel İstanbul İnsan Vakfı Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu

- 27.07.2017

Özel İstanbul İnsan Vakfı Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu -İstanbul - Üsküdar

HİZMETLER
  • 4 ve 6 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Kantin
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu

KAPASİTE: 70 öğrenci

SOSYAL AKTİVİTE
Sohbet Programları
Söyleşi Programları
Masa tenisi
Langırt

ULAŞIM
Yurdumuz, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde,
toplu taşıma ile; Marmara Üniversitesi’ne 30, Üsküdar Üniversitesi’ne 30,
Kavram Üniversitesi’ne 30, Şehir Üniversitesi’ne 20,
Medeniyet Üniversitesi’ne 15 dakika mesafededir.

Adres:
Yerlioğlu Sokak No:19 Bulgurlu – Üsküdar   Tel:  0216 650 90 62 – 0216 650 90 63

Başvuru için tıklayınız

Üsküdar Üniversitesine yakın erkekyurdu, üsküdar yüksek öğrenim öğrenci yurtları, Medeniyet Üniversitesine yakın yurt, Şehir Üniversitesine yakın erkekyurdu, üsküdarogrenci yurdu, Üsküdar Üniversitesine yakın yurt, üsküdar öğrenci apart evleri, Üsküdar Üniversitesine yakın erkek öğrenci yurdu, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesine yakın yurt, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesine yakın erkek yurdu, üsküdar yatılı yurt fiyatları, Üsküdar üniversite öğrenci yurtları, üsküdar öğrenci evi, Marmara Üniversitesine yakın erkek öğrenci yurdu, Üsküdar erkek öğrenci evi, Üsküdar erkek öğrenci yurtları, Üsküdar üniversite yurdu, üsküdar erkek öğrenci yurdu fiyatları, üsküdar erkek yurdu, Marmara Üniversitesine yakın erkek yurdu, üsküdar özel yurtlar fiyatları, Şehir Üniversitesine yakın erkek öğrenci yurdu, üsküdarda öğrenci yurdu, üsküdar üniversite öğrenci evi, İstanbul İnsan Vakfı Erkek Yurdu, üsküdar yurt, Üsküdar öğrenci yurdu, Kavram Üniversitesine yakın erkek öğrenci yurdu, Kavram Üniversitesine yakın erkek yurdu, Marmara Üniversitesine yakın yurt, Medeniyet Üniversitesine yakın erkek öğrenci yurdu, Şehir Üniversitesine yakın yurt, üsküdar erkek yurtları, Üsküdar öğrenci yurdu fiyatları, Kavram Üniversitesine yakın yurt, Üsküdar erkek öğrenci yurdu, Medeniyet Üniversitesine yakın erkek yurdu, Üsküdar ozel yurtlar, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesine yakın erkek öğrenci yurdu,