Yetim Bayramlık Sevinci

Yetim Bayramlık Sevinci - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

Bayramlar çocuklukta güzeldir. Bayramlar, en çok çocuklar için özeldir.

Hangi çocuk bayram geliyor denildiğinde bayramlık beklemez? Hangi çocuk kendisine alınan bayramlıklarını yastığının altına koyup, onları giyeceği bayram sabahını heyecanla beklemez?

Hepimizin acı ya da tatlı bir bayramlık anısı mutlaka vardır. Haydi bu bayram bu anımızın hatırına, bayramlık alamayacak yoksul bir çocuğa bayramlık hediye edelim.

Sayalım ki hayatta olmayan babasının yerine biz onlara bayramlık aldık. Sayalım ki kirasını ödeyemediği için evden atılma korkusuyla uykuları kaçan, bakkala borcu yüzünden bakkalın önünden geçemeyen bir anneye, evlatlarına bayramlık hediye  ederek dünyanın en mutlu insan yaptık.

Sayalım ki bir yetime destek olduk ve Rabbimizin emrini, peygamberimizin dileğini yerine getirdik.. Çocuklar için bayram hediyeleri ve kıyafetleri, bayram sabahının vazgeçilmezidir. Ülkemizdeki ve dünyamızdaki yetimlere bayramlık elbise dağıtarak yetimliklerini bir nebze olsa da  unutturmaya çalışıyor; onların da bayram mutluluğuna ve sevincine vesile oluyoruz. Banka hesap numaralarımızdan bir bayramlık bedeli ile dilediğiniz miktarı "BAYRAM" açıklamasıyla bağışlayabilirsiniz.

İnsan Vakfı,on binlerce çocuğa yaptığımız bayramlık dağıtımı ile çocukların  bayram neşesine neşe katıyoruz. Yüzlerindeki tebessümlere ortak oluyoruz.

Bu Ramazan'da siz de çocukları bayramlık ile sevindirmek isterseniz;

İnsan Vakfı'nın çalışmalarına sayfanın üst kısmından  dilediğiniz miktarda destek olabilir veya, BAYRAMLIK yazıp 1471'e 10 TL tutarında bir SMS ile destek olabilirsiniz.

İlişkili Videolar

• Suriyeli Çocuklara Bayramlık