Umre

İNSAN VAKFI UMRE ORGANİZASYONU

Kutsal topraklara manevi bir yolculuk…

İnsan Vakfı, her karne tatili ve Ramazan ayında umre organizasyonu düzenlemektedir.

Dr. Şerafettin Kalay hocamızla 14 gün 13 gece süren umremizde siz değerli  dostlarımızı bizimle olmaya davet ediyoruz.

Kutsal yolculuğa çıkmadan önce umrenin hükümleri ve gerekleri hakkında detaylı bilgileri ve deneyimli Türk ekibimizin dini rehberliği ile umre ibadetinizi gönül rahatlığıyla gerçekleştiriyoruz.

Hz. Muhammed (SAV) İslam'ı tebliğ görevini tamamladığı  şehirde bulunan pek çok kutsal mekanı, umre vazifelerinizi  yerine getirirken ziyaret edebilirsiniz.

Kur'an-ı Kerim'de "Şehirlerin Anası" olarak geçen Mekke'deUmre ibadetini yerine getirmek isteyenler için ziyaret edilecek pek çok  kutsal mekan bulunuyor.

Organizsayon kapsamında Türkiye'nin heryerinden İstanbul'a ve İstanbul'dan kutsal topraklara uçuşlar Türk Hava Yolları ile gerçekleştirilmektedir.

Kutsal topraklarda 4 yıldızlı otellerde kalınmaktadır.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: 0212 534 41 61