Sur'a Ensar Olalım

Sura Ensar Olalım - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

Kardeşlik Bedel İster! "Sur’a Ensar Olalım"

İnsan Vakfı, Diyarbakır’da faaliyet gösteren İslami Sivil Toplum Kuruluşlarının birleşerek başlattığı "Sur’a Ensar Olalım" kampanyasına destek veriyor.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden terör saldırıları nedeniyle ilçe halkı zor günler yaşıyor. Kepenk açamayan esnaf iflasın eşiğine gelmiş durumda. Kapanan pek çok iş yeri nedeniyle babalar evlerine ekmek götüremiyor. Pek çok kişi komşu ilçelerdeki akrabalarının yanına taşındı. Aynı evde birçok aile birden barınmaya çalışıyor.

Bölgede gittikçe ağırlaşan şartları gören İslami Sivil Toplum Kuruluşları birleşerek başlattıkları "Sur’a Ensar Olalım" kampanyasına İnsan Vakfı da destek veriyor.

İnsan Vakfı sizleri kendi vatanında muhacir durumuna düşen binlerce aileden birine destek olmaya çağırıyor.

Gün, dayanışma günüdür.

Haydi!