Sakarya

• Bazalı yatak sistemi
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Kişiye özel çalışma masası
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Mescit
  • Çalışma salonu
  • Kantin
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Kampüse servis aracı

KAPASİTE: 141 öğrenci

ULAŞIM

Yurdumuz; kampüse toplu taşıma ile 10 dk. mesafededir.

Yurdumuzdan kampüse servis imkanımız bulunmaktadır.

Adres:
 İstiklal Mah. 407 Sk. No: 36/A Serdivan - Sakarya     Tel: 0 (264) 211 07 59

Başvuru için tıklayınız

özel yurt fiyatları, sakarya öğrenci evi, sakarya erkek yurtları, sakarya öğrenci yurdu, sakarya apart öğrenci evleri, sakarya özel yurtlar, sakarya özel üniversite, yurt fiyatları sakarya, özel yurt ücretleri, sakarya yurtları, sakarya üniversitesi yurdu, Sakarya erkek öğrenci yurdu, sakarya apart evler, erkek öğrenci yurdu, erkek öğrenci apart, sakarya üniversitesi yurt, sakarya erkek öğrenci apartları, sakarya özel yurt fiyatları, Sakarya öğrenci yurdu fiyatları, sakarya üniversitesi öğrenci yurtları, sakarya öğrenci yurtları, sakarya apart daireler, sakarya öğrenci apartları, adapazarı yurt, sakarya üniversitesi yurt ücretleri, serdivan erkek yurdu, sakarya erkek öğrenci yurtları, sakarya öğrenci yurtları fiyatları, sakarya erkek apart, sakarya yurt fiyatları, sakarya apart fiyatları, sakarya yurt ücretleri, sakarya üniversitesi servis ücretleri, erkek yurdu, sakarya yurt, sakarya erkek yurdu, sakarya serdivan erkek öğrenci yurtları, sakarya üniversitesi yurt fiyatları, sakarya apart, sakarya öğrenci evleri kiralık, sakarya esentepe yurtları, Sakarya üniversitesine yakın erkek yurdu, sakarya erkek apartları, sakarya erkek yurtlari, sakarya öğrenci apart fiyatları, sakarya erkek ogrenci yurtlari, sakarya üniversitesine yakın yurtlar, sakarya yurdu, sakaryada yurt fiyatları, sakaryada yurtlar, öğrenci evi sakarya, sakarya tek kişilik yurt, sakarya üniversitesi esentepe öğrenci yurdu, sakarya üniversitesi esentepe kampüsü öğrenci yurdu, sakarya öğrenci, esentepe öğrenci yurdu sakarya, sakarya myo yakın yurtlar, sakarya ucuz yurt, adatoria sakarya, sakaryada öğrenci olmak, sakarya üni yurt, uni yurt sakarya, sakarya üniversitesi yurtları fiyatları, sakarya devlet yurdu, sakarya üniversitesi kyk yurdu, sakarya uni yurt, sakarya üniversitesi kyk yurtları, sakarya üniversitesi çevresindeki yurtlar, sakarya kyk yurt ücretleri, sakarya kyk erkek öğrenci yurdu, sakaryadaki özel üniversiteler, sakarya üniversitesi kyk erkek yurdu, serdivan erkek öğrenci yurdu, sakarya serdivan erkek öğrenci yurdu, serdivan öğrenci yurdu, sakarya yurdu serdivan, serdivan erkek yurtları, sakarya kiralık apart, serdivan apart öğrenci evleri adapazarı sakarya, sakaryada apart, sakarya tek kişilik apart, apart sakarya, sakarya üniversitesi apart fiyatları, sakaryada apart evler, sakaryada apart daireler, sakarya kiralık öğrenci evleri, sakarya öğrenci apart daireler, sakarya kampüs apart, kiralık apart sakarya, sakarya aylık apart, sakaryada kiralık öğrenci evleri, sakarya merkez apart evler, sakarya eşyalı öğrenci evleri, sakarya üniversitesi servis, sakarya üniversitesi ulaşım, sakarya üniversitesi servis ücretleri 2016, sakarya üni servis fiyatları, sakarya üniversitesi devlet yurdu, sakarya kyk yurdu fiyatları, sakarya devlet yurtları fiyatları, öğrenci yurtları, öğrenci yurdunda, erkek öğrenci yurtları, üniversite yurtları, özel erkek öğrenci yurtları, beşevler erkek öğrenci yurdu, lise öğrenci yurtları, yurt öğrenci, devlet yurtları fiyatları, devlet yurtları fiyatları 2016, devlet yurdu fiyatları, devlet yurt fiyatları, devlet yurtları ücretleri 2016, lise devlet yurtları ücretleri, ısparta devlet yurdu fiyatları, yarı özel devlet yurtları fiyatları, kyk öğrenci yurdu fiyatları, ısparta kyk yurdu fiyatları, devlet öğrenci yurdu fiyatları, öğrenci yurtları fiyatları 2015, özel yurt fiyatları 2015, yarı özel yurt fiyatları, özel yurt ücretleri 2015, özel öğrenci yurtları, özel öğrenci yurtları fiyatları, ısparta özel yurt ücretleri, özel öğrenci yurdu, özel öğrenci yurt fiyatları, ögrenci apartları, öğrenci apart fiyatları ne kadar, apart öğrenci yurdu, adapazarı üniversite yurdu, serdivanöğrenci evi, sakarya erkek öğrenci evi, Sakaryaöğrenci yurdu, sakarya üniversite öğrenci yurtları, sakarya üniversite yurdu, adapazarıerkekyurdu, Sakarya üniversitesi erkek yurdu, adapazarıerkek öğrenci yurdu, yatılı yurt fiyatları, Sakarya üniversite öğrenci evi, serdivan erkek öğrenci yurtları, Diriliş Erkek Yurdu, serdivan erkek öğrenci yurdu fiyatları, Sakarya özel yurtlar fiyatları, Sakarya öğrenci apart evleri, Sakarya üniversite yurdu, Sakarya üniversitesi yakın erkek öğrenci yurdu,