Online Bağış

Kısayollar

Kurban (Vacip)

BAĞIŞLA BAYRAM OLSUN

Kurban vesilesi ile her yıl binlerce aileye Kurban yardımında bulunan İnsan Vakfı, hayırsever vatandaşlarımızın kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için Kurban organizasyonu düzenliyor.

İnsan Vakfı 2022 vekalet yoluyla kurban kesim bedelini açıkladı.

Kurbanlarınız nasıl kesiliyor?

Kurban vasfı taşıyan hayvanlar ekibimiz tarafından özenle seçilir. Bağışınızla birlikte vekâletiniz alınıp, kaydınız oluşturulur. Kurban kesildiğinde sizlere SMS ile bilgilendirme yapılır. Kurbanlarınız Türkiye, Asya ve Afrika bölgelerinde şartlarına göre paylara ayrılıp kimsesizlere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır. Kurbanlarınız kesim ve dağıtım videoları işlemler tamamlandıktan sonra sizinle paylaşılır.

Kurban bağışımı nasıl yapabilirim?

Kurban bağışınızı genel merkezimizi bizzat ziyaret ederek, banka hesap numaralarımıza HAVALE/EFT (Açıklama kısmına Ad - Soyad ve Telefon numranızı belirterek) bağış yapabilirsiniz. Ya da online bağış sistemimizi kullanarak web sitemiz www.insanvakfi.org.tr üzerinden yapabilirsiniz. Bağışlarınız için  (0212) 534 41 61 - 0539 828 14 71 numaralı telefonumu ile irtibat kurabilirsiniz.

AFRİKA bağışı bedeli: 1.250 TL’dir.

ASYA kurban bağış bedeli: 2.000 TL'dir.

SURİYE - FİLİSTİN -YEMEN kurban bağış bedeli: 2.250 TL'dir.

TÜRKİYE kurban bağış bedeli: 2.750 TL'dir.

GALERİ