Online Bağış

Kısayollar

Burs

Vakfımız, Lisans ve lisans üstü öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu vermektedir.

İnsan Vakfı, yurt içinde Lisans ve lisans üstü öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu vermektedir. Burslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin belirtlilen tarihleri arasında www.insanvakfi.org.tr sitesinden form doldurması istenilen belgeleri hazırlaması ve ilgili duyuruda belirtilen başvuru sürecini tamamlaması gerekmektedir.

Burs başvuruları, burs komisyonları tarafından yapılan mülakatlarla belirlenmektedir. İnsan Vakfı, maddi destek sağlamanın yanı sıra; sosyal, manevi, ahlaki ve bazı branş dersleri eğitimler vermekte, öğrencileri bir araya getiren toplantılar ve etkinlikler düzenlemektedir.

Bir öğrencinin için aylık burs bedeli 500 TL'dir. Yıllık bedeli ise 5000 TL'dir.

Siz de bir öğrencinin bursunu karşılamak ya da destek olmak ister misiniz?