Öğrenci Evi Eşyası

Öğrenci Evi Eşyası - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

Her yıl on binlerce genç, üniversite tahsili için farklı bir şehre gidiyor.
Doğdukları andan itibaren şefkatle sarılıp sarmalandıkları, her ihtiyaçlarının imkanlar ölçüsünde giderildiği, göz bebeği oldukları baba evinden ayrılıp başka bir şehre, gurbete çıkıyor çocuklar.

Nasibi olanlar yurtta yer buluyor kendine. Nasibi olmayanlarsa birkaç arkadaş birleşip ev tutuyor. Görünüşte her şey güzelmiş gibi dursa da birçok sıkıntı bekliyor bu çocukları hiç bilmedikleri bu şehirde hele de ailelerinin maddi imkânları darsa.

Ev demek önce kira ve fatura demek. Sonra çekyat, yatak, yorgan, halı, kilim, çalışma masası, buzdolabı, çamaşır makinesi, tencere, tava, ocak .vs demek. Makarna, bulgur, meyve, sebze, ekmek, yiyecek demek temizlik malzemesi demek.

Bunların hepsi zaten okul harcı, kitap, defter ve malzeme masrafı, yol parası derken beli bükülen aileye kat kat fazla maddi yük demek.

Gelin şehrinize gelen bu ana kuzusu evlatları en güzel misafirperverlik örneği ile karşılayalım. Tıpkı kendi evlatlarımıza davrandığımız gibi, davranılmasını istediğimiz gibi amel edelim. Evlerinde onlara yatacak birer çekyat, yatak, yorgan, buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi, fırın, kitaplık ve gardırop, verelim.

İnsan Vakfı tüm bu eşyaları siz değerli bağışçılarımızdan temin edip öğrencilerimize vermektedir.

İlişkili Fotoğraflar

Öğrenci ev eşyası