Konya

• Ranzalı yatak sistemi
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Kişiye özel çalışma masası
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Kantin
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Kantin

KAPASİTE: 140öğrenci

SOSYAL AKTİVİTE

Masa tenisi
Eğitim akademileri
Sosyal faaliyetler
Geziler

ULAŞIM
Yurdumuz;
Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve
İlahiyat Fakültesine yürüme mesafesindedir.
Üniversitenin diğer bölümlerinin bulunduğu merkez
kampüse otobüs ve minibüsle ulaşım sağlanmaktadır.

Adres:
 Havzan Mahallesi Havzan Caddesi No:5 Meram / Konya   Tel: 0332 322 11 22

Başvuru için tıklayınız

Konya  Meram Mavera Yükseköğretim Kız Öğrenci YurduKonya  Meram Mavera Yükseköğretim Kız Öğrenci YurduKonya  Meram Mavera Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu

konya özel yurtlar, özel kız yurdu fiyatları, konya öğrenci apart fiyatları, konya meram kız yurdu, özel öğrenci yurdu fiyatları, konya öğrenci yurtları, konya kız apart, konya apart fiyatları, konya apart, konya yurt, konya kız öğrenci yurtları, konya meram kız öğrenci yurtları, konya kız yurtları, konya öğrenci yurtları fiyatları, konya meram öğrenci apartları, konya apart evler, kız yurdu, konya yurt fiyatları, konya kız yurdu, konya özel yurt fiyatları, konya apart daire öğrenci, konya selcuklu apart evler, konya özel öğrenci yurtları, konya öğrenci apart, konya özel kız öğrenci yurtları, konya öğrenci evleri, konyadaki özel yurtlar ve ücretleri, konyada yurt fiyatları, konyada özel yurtlar, konyada özel yurt fiyatları, konya selçuklu öğrenci yurtları, konya yarı özel yurtlar, konya yurt ücretleri, konya öğrenci yurdu, konya yurtları fiyatları, konya kiz ogrenci yurtlari, özel yurt fiyatları konya, konya öğrenci yurdu fiyatları, konya yurt fiyatları 2018, konya meram özel yurtlar, konya öğrenci yurtları listesi, konya yarı özel devlet yurtları, konya meram öğrenci yurtları, konya meram yurdu, konya özel yurt ücretleri, konya selçuklu yurtları, konya kız öğrenci yurtları fiyatları, konya kız öğrenci yurdu, konya özel yurtlar kız, konya kız yurt fiyatları, konyada kız öğrenci yurtları, konya kız öğrenci yurdu fiyatları, konya selçuklu kız öğrenci yurtları, konya karatay kız öğrenci yurtları, konya kız ögrenci yurtları, konya apart öğrenci yurtları, konya apart yurt, konya öğrenci pansiyonları, konya selçuklu öğrenci apart, konya meram apart yurt, kız öğrenci yurdu, kız öğrenci yurtları, özel kız öğrenci yurtları, kız yurt, ucuz öğrenci yurtları, kızlere özel, selçuk üniversitesi atatürk öğrenci yurdu fiyatları, selçuk üniversitesi atatürk öğrenci yurdu ücreti, konya atatürk öğrenci yurdu fiyatları, konya atatürk yurdu fiyatları, atatürk öğrenci yurdu konya fiyatları, konya atatürk yurdu ücretleri 2015, atatürk yurdu konya fiyatlar, öğrenci yurt fiyatları, kız öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurt fiyatları, özel kız öğrenci yurtları fiyatları, üniversite öğrenci yurtları, kız öğrenci yurt fiyatları, kız yurt fiyatları, kız yurdu fiyatları, ögrenci yurt fiyatları, özel kız yurt fiyatları, kız yurtları fiyatları, özel kız yurtları fiyatları, öğrenci yurtları, ogrenci yurtlari, ögrenci yurtları, talebe yurdu, yurt öğrenci, konyada apart, apart konya, konya selçuklu apart, konyada apart fiyatları, konya öğrenci apart daire, konyada apart evler, konya da apartlar, konya zafer apart, konya aylık apart, konya ucuz apart, apart evler konya, konya meramda apartlar, konya karatay apart, konya meram kız öğrenci yurdu, meram kız öğrenci yurdu, öğrenci apartları, öğrenci apart fiyatları, kız öğrenci evi, öğrenci evleri fiyatları, ögrenci apartları, öğrenci apart fiyatları ne kadar, apart öğrenci yurdu,