Konya

• Bazalı yatak sistemi
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Kişiye özel çalışma masası
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Haftasonları ayrıca öğle yemeği

ULAŞIM
Yurdumuz;
Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve
İlahiyat Fakültesine yürüme mesafesindedir.
Üniversitenin diğer bölümlerinin bulunduğu merkez
kampüse otobüs ve minibüsle ulaşım sağlanmaktadır.

Adres:
 Havzan Mah. Havzan Cd. No: 4 Meram Konya    Tel: 0 (332)  322 82 22 - 322 82 24

Başvuru için tıklayınız

konya öğrenci yurtları, konya özel yurtlar, konya yurt, konya öğrenci yurtları fiyatları, konya yurt fiyatları, konya özel yurt fiyatları, konyadaki özel yurtlar ve ücretleri, konyada yurt fiyatları, konyada yurtlar, konya özel öğrenci yurtları, konyada özel yurtlar, konyada özel yurt fiyatları, konya selçuklu öğrenci yurtları, konya yarı özel yurtlar, konya yurt ücretleri, konya öğrenci yurdu, konya yurtları fiyatları, konya kiz ogrenci yurtlari, özel yurt fiyatları konya, konya öğrenci yurdu fiyatları, konya yurt fiyatları 2018, konya meram özel yurtlar, konya öğrenci yurtları listesi, konya yarı özel devlet yurtları, konya meram öğrenci apartları, konya meram öğrenci yurtları, konya meram yurdu, konya özel yurt ücretleri, konya selçuklu yurtları, konya kız öğrenci yurtları, konya kız öğrenci yurtları fiyatları, konya kız yurtları, konya özel kız öğrenci yurtları, konya kız öğrenci yurdu, konya özel yurtlar kız, konya kız yurdu, konya kız yurt fiyatları, konyada kız öğrenci yurtları, konya kız öğrenci yurdu fiyatları, konya selçuklu kız öğrenci yurtları, konya karatay kız öğrenci yurtları, konya kız ögrenci yurtları, konya öğrenci apart, konya apart öğrenci yurtları, konya öğrenci evleri, konya kız apart, konya öğrenci apart fiyatları, konya apart yurt, konya öğrenci pansiyonları, konya selçuklu öğrenci apart, konya meram apart yurt, kız öğrenci yurdu, kız öğrenci yurtları, kız yurdu, özel kız öğrenci yurtları, kız yurt, ucuz öğrenci yurtları, kızlere özel, selçuk üniversitesi atatürk öğrenci yurdu fiyatları, selçuk üniversitesi atatürk öğrenci yurdu ücreti, konya atatürk öğrenci yurdu fiyatları, konya atatürk yurdu fiyatları, atatürk öğrenci yurdu konya fiyatları, konya atatürk yurdu ücretleri 2015, atatürk yurdu konya fiyatlar, atatürk öğrenci yurdu konya kayıt için gerekli belgeler, öğrenci yurt fiyatları, öğrenci yurdu fiyatları, kız öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurt fiyatları, özel kız öğrenci yurtları fiyatları, üniversite öğrenci yurtları, kız öğrenci yurt fiyatları, kız öğrenci yurdu fiyatları, kız yurt fiyatları, kız yurdu fiyatları, kız yurdu fiyatları, kız öğrenci yurt fiyatları, ögrenci yurt fiyatları, özel kız yurt fiyatları, kız yurtları fiyatları, özel kız yurdu fiyatları, özel kız yurtları fiyatları, öğrenci yurtları, beyazıt kız öğrenci yurdu, yurdu, ogrenci yurtlari, beyazıt öğrenci yurdu, beyazıt kız öğrenci yurdu fiyatları, özel beyazıt kız öğrenci yurdu, ögrenci yurtları, yurtları, talebe yurdu, yurt öğrenci, beyazıt kız öğrenci yurtları, beyazıt öğrenci yurtları, özel beyazıt kız öğrenci yurdu fiyatları, konya apart, konya apart fiyatları, konya apart evler, konyada apart, apart konya, konya selçuklu apart, konya apart daire öğrenci, konyada apart fiyatları, konya öğrenci apart daire, konyada apart evler, konya selcuklu apart evler, konya da apartlar, konya zafer apart, konya aylık apart, konya ucuz apart, apart evler konya, konya merkez apart, konya selçuklu apart daireler, konya meramda apartlar, konya karatay apart, konya meram kız öğrenci yurdu, konya meram kız öğrenci yurtları, meram kız öğrenci yurdu , öğrenci apartları, öğrenci apart fiyatları,kız öğrenci evi, öğrenci evleri fiyatları, ögrenci apartları, öğrenci apart fiyatları ne kadar, apart öğrenci yurdu,