Konya

• Ranzalıyatak sistemi
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Kişiye özel çalışma masası
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Spor Salonu

KAPASİTE: 200 öğrenci

SOSYAL AKTİVİTE
Masa tenisi
Spor Eğitim akademileri
Sosyal faaliyetler
Geziler

ULAŞIM
Yurdumuz,
Necmettin Erbakan Üniversitesi ve
Karatay Üniversitesi'ne tek vesaitle 15 dk,
Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne yürüme mesafesindedir.

Adres:
 Şemsi Tebrizi Mah. Abdulkadir Erdoğan Sokak No:2 Karatay/Konya    Tel: 0 (332) 351 62 22

Başvuru için tıklayınız

konya yurt, Konya Karatay Özel Hayati Üstün Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, konya yurt, konya erkek yurdu, konya yükseköğrenim yurdu, konya üniversite yurdu, konya lise yurdu,konya öğrenci yurtları, konya özel yurtlar, konya yurt, konya öğrenci yurtları fiyatları, konya yurt fiyatları, konya özel yurt fiyatları, konyadaki özel yurtlar ve ücretleri, konyada yurt fiyatları, konyada yurtlar, konya özel öğrenci yurtları, konyada özel yurtlar, konyada özel yurt fiyatları, konya selçuklu öğrenci yurtları, konya yarı özel yurtlar, konya yurt ücretleri, konya öğrenci yurdu, konya yurtları fiyatları, konya kiz ogrenci yurtlari, özel yurt fiyatları konya, konya öğrenci yurdu fiyatları, konya yurt fiyatları 2018, konya meram özel yurtlar, konya öğrenci yurtları listesi, konya yarı özel devlet yurtları, konya meram öğrenci apartları, konya meram öğrenci yurtları, konya meram yurdu, konya özel yurt ücretleri, konya selçuklu yurtları, konya erkek öğrenci yurtları, konya erkek öğrenci yurtları fiyatları, konya erkek yurtları, konya özel erkek öğrenci yurtları, konya erkek öğrenci yurdu, konya özel yurtlar erkek, konya erkek yurdu, konya erkek yurt fiyatları, konyada erkek öğrenci yurtları, konya erkek öğrenci yurdu fiyatları, konya selçuklu erkek öğrenci yurtları, konya karatay erkek öğrenci yurtları, konya erkek ögrenci yurtları, konya öğrenci apart, konya apart öğrenci yurtları, konya öğrenci evleri, konya erkek apart, konya öğrenci apart fiyatları, konya apart yurt, konya öğrenci pansiyonları, konya selçuklu öğrenci apart, konya meram apart yurt, erkek öğrenci yurdu, erkek öğrenci yurtları, erkek yurdu, özel erkek öğrenci yurtları, erkek yurt, ucuz öğrenci yurtları, erkeklere özel, selçuk üniversitesi atatürk öğrenci yurdu fiyatları, selçuk üniversitesi atatürk öğrenci yurdu ücreti, konya atatürk öğrenci yurdu fiyatları, konya atatürk yurdu fiyatları, atatürk öğrenci yurdu konya fiyatları, konya atatürk yurdu ücretleri 2015, atatürk yurdu konya fiyatlar, atatürk öğrenci yurdu konya kayıt için gerekli belgeler, öğrenci yurt fiyatları, öğrenci yurdu fiyatları, erkek öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurt fiyatları, özel erkek öğrenci yurtları fiyatları, üniversite öğrenci yurtları, erkek öğrenci yurt fiyatları, kız öğrenci yurdu fiyatları, erkek yurt fiyatları, erkek yurdu fiyatları, kız yurdu fiyatları, kız öğrenci yurt fiyatları, ögrenci yurt fiyatları, özel erkek yurt fiyatları, kız yurtları fiyatları, özel erkek yurdu fiyatları, özel erkek yurtları fiyatları, öğrenci yurtları, beyazıt erkek öğrenci yurdu, yurdu, ogrenci yurtlari, beyazıt öğrenci yurdu, beyazıt erkek öğrenci yurdu fiyatları, özel beyazıt erkek öğrenci yurdu, ögrenci yurtları, yurtları, talebe yurdu, yurt öğrenci, beyazıt erkek öğrenci yurtları, beyazıt öğrenci yurtları, özel beyazıt erkek öğrenci yurdu fiyatları, konya apart, konya apart fiyatları, konya apart evler, konyada apart, apart konya, konya selçuklu apart, konya apart daire öğrenci, konyada apart fiyatları, konya öğrenci apart daire, konyada apart evler, konya selcuklu apart evler, konya da apartlar, konya zafer apart, konya aylık apart, konya ucuz apart, apart evler konya, konya merkez apart, konya selçuklu apart daireler, konya meramda apartlar, konya karatay apart, konya meram erkek öğrenci yurdu, konya meram erkek öğrenci yurtları, meram erkek öğrenci yurdu , öğrenci apartları, öğrenci apart fiyatları, erkek öğrenci evi, öğrenci evleri fiyatları, ögrenci apartları, öğrenci apart fiyatları ne kadar, apart öğrenci yurdu, selçuk üniversitesi yurt, konya yurtları, özel öğrenci yurdu fiyatları, konya özel öğrenci yurtları, konya öğrenci apart, konya öğrenci yurtları, konya karatay apart, erkek yurdu, konya özel yurtlar, konya yurt fiyatları, konya öğrenci yurtları fiyatları, konya apart evler, erkek öğrenci yurdu, konya öğrenci evleri, konya erkek yurtları, konya karatay erkek öğrenci yurtları, konya apart, konya yurt, konya özel erkek öğrenci yurtları, konya erkek öğrenci yurtları, konya özel yurt fiyatları, konya apart fiyatları, konya erkek apart, konya apart daire öğrenci,