Kış Yardımları

KARDEŞİM ÜŞÜMESİN

İnsan Vakfı, soğuk hava koşullarının etkili olmaya başladığı başta ülkemiz olmak üzere mazlum ve mağdur ihtiyaç sahipleri için “Kardeşim Üşümesin” sloganıyla kış yardımı kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında hayırseverlerin bağışlarıyla hazırlanan kışlık kıyafet, battaniye ve yakacak yardımı, İnsan Vakfı'ni bölgedeki ekipleri ve temsilcilikler tarafından teslim edilecektir. Yüz binlerce ihtiyaç sahibinin elbise, bot, battaniye ve gıdaya ihtiyacı var. Desteğinizle ihtiyaç sahiplerine ulaşabiliriz.

Başta Türkiye olmak üzere mazlum ve mağdur coğrafyalarda kışlık malzeme dağıtımları gerçekleştireceğiz. Desteğinizle yapacağınız yardımlar ile beraber soğuk kış koşulları altında yaşayan kardeşlerimizin kışlık ihtiyaçlarını karşılayacağız.

Başlattığımız kış yardımları kampanyası kapsamında belirlediğimiz acil ihtiyaç malzemeleri;

-Battaniye: 60 TL

-Bot: 80 TL

-Mont: 120 TL

-Atkı, bere ve eldiven: 40 TL

-Pantolon: 80 TL

-Yakacak: 60 TL

-Soba: 200 TL

Kış Yardımları - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

Destek olmak için;

2020 -2021 kış yardımları kampanyasına destek olmak için banka hesap numaralarına, www.insanvakfi.org.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için 0212 534 41 61 numaralı telefonu arayarak vakıf yetkililerimizle görüşebilirsiniz.

BOT
Adet x 80 TL