Kırtasiye

Kırtasiye - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

Hayat eskiye göre çok kolaylaştı. Hiçbir şey çocukluğumuzdaki gibi değil. Öğrenciler kitaplarını artık okulun açıldığı gün sıralarının üzerinde hazır buluyor ama öğrencinin ihtiyaçları kitapla bitmiyor.

Önce bir önlük lazım, bir ayakkabı bir de çanta. Kitaplar hazır ama defter lazım, kalem lazım, cetvel lazım, boya lazım…

Hayat eskiye göre kolaylaştı dedik ama fakirlik baki. Olmayınca olmuyor. Ayakkabısı, çantası yok diye okula gitmek istemiyor çocuk. Ya da kapsız defterini, bıçak ucuyla açılmış küçücük kalemini arkadaşlarının yanında çıkarmaya çekiniyor çantasından. O da arkadaşları gibi rengarenk kalemleri, boyaları, pırıl pırıl defter kapları olsun istiyor.

Pek çok kişi için bu ihtiyaçları karşılamak zor değil ama olmayınca olmuyor işte.

İnsan Vakfı olarak sizleri, küçük bir maliyetle bir okul çantasına doldurulacak defter, kalem, boya ve diğer okul ihtilaçları ile yoksul çocukları sevindirmeye davet ediyoruz.

Var mısınız?

İlişkili Fotoğraflar