Kahramanmaraş

HİZMETLER

• 3, 4,6 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kişiye özel ahşap giysi dolapları
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Oda temizlik hizmeti
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Kantin
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Yemekhane
  • Spor salonu
  • Masa tenisi

KAPASİTE: 132 öğrenci

ULAŞIM
Yurdumuz, Kahramanmaraş Sütçü  İmam Üniversitesine
2 Km. mesafede olup istenirse yaya gidilebilinir.
Belediye- Halk  Otobüsleri yurda 100 m mesafeden gitmektedir.
Şehir merkezine her 5dk ya bir otobüs mevcuttur. Yurdumuz  Kahramanmaraş’ın hakim noktasında bulunmaktadır.

Adres:
 Cumhuriyet Mah. Kazma Sk. N o:26/A Onikişubat Kahramanmaraş    Tel: 0344 211 02 85

Başvuru için tıklayınız

maraş yurt, kahramanmaraş yurt, kmaraş yurt, k.maraş yurt, maras yurt, +kahramanmaraş +yurdu +maraş +apart +kahramanmaraş +sonuç a+part +kahramanmaraş +pansiyon +maraş +kyk +maraş yurt, maraş erkek yurdu, k.maraş kyk, k.maraş, yurt k.maraş erkek yurdu, kahramanmaras yurt, kmaras yurt, k.maras yurt, kahramanmaraş üniversite yurdu, kahramanmaraş yurt, maraş erkek öğrenci yurdu, maraş erkek yurdu, maraşta öğrenci yurdu, Sütçü İmam Üniversitesine yakın erkek yurdu, kahramanmaraş erkek yurdu, Sütçü İmam yakın erkek öğrenci yurdu, maraşta erkek öğrenci yurdu, maraşta erkek yurdu, kahramanmaraş erkek öğrenci yurdu, Nevres Ongun Erkek Yurdu, kahramanmaraş ogrenci yurdu, Maraş öğrenci yurdu,