İzmir

İzmir - Karabağlar - Özel İzmir Şule Yüksel Şenler Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu

- 27.07.2017

Özel İzmir Şule Yüksel Şenler Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu - İzmir - Karabağlar

KAPASİTE: 60 öğrenci

HİZMETLER

• 3 ve 4 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Hed odalarda mini buzdolabı
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Çamaşırhane
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Teras

ULAŞIM
Yurdumuz;
İzmir Demokrasi Üniversitesine 5 dk. yürüme mesafesinde
Toplu taşıma ile;
Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne 15 dk,
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne 20 dk,
İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne 20 dk. mesafededir.

Adres:
 Esentepe Mah. 74/2 Sk. No:5 Karabağlar İzmir  Tel: 0 (232) 246 20 02

Başvuru için tıklayınız

izmir yurt, ızmır yurt, Karabağlar kız yurdu, Karabağlar kız öğrenci yurdu, Karabağlar kız yurtları, Karabağlar yurt, Karabağlar kız öğrenci yurtları, Karabağlar öğrenci yurdu, Karabağlar kiz yurdu, Karabağlar öğrenci apart, izmir Karabağlar öğrenci apartları, Karabağlar öğrenci yurtları, izmir Karabağlar yurt, Karabağlar kız apart, Karabağlar apart yurt, Karabağlar apart, izmir Karabağlar apart evler, Karabağlar apart evler, Karabağlar apart daire, izmir Karabağlar apart, izmir Karabağlar apart daire, Karabağlar apart otel, Karabağlar apart öğrenci evleri, Karabağlar bayan apart, kız öğrenci yurdu, kız öğrenci yurtları, kız ögrenci yurtları, özel kız yurdu, kiz ogrenci yurtlari, özel kız öğrenci yurdu, lise öğrenci yurtları, Karabağlar kiz ogrenci yurdu, Demokrasi Üniversitesi yurt, Demokrasi Üniversitesi yakın yurt, Demokrasi Üniversitesine yakın kız yurt, Demokrasi Üniversitesi kız yurdu , Demokrasi Üniversitesi kız öğrenci yurdu , Dokuz Eylül Üniversitesi yurt, Dokuz Eylül Üniversitesi yakın yurt, Dokuz Eylül Üniversitesine yakın kız yurt, Dokuz Eylül Üniversitesi kız yurdu , Dokuz Eylül Üniversitesi kız öğrenci yurdu , İzmir EkonomiÜniversitesi yurt, İzmir Ekonomi Üniversitesine yakın yurt, İzmir Ekonomi Üniversitesine yakın kız yurt, İzmir Ekonomi Üniversitesi kız yurdu , İzmir Ekonomi Üniversitesi kız öğrenci yurdu , İnsan Vakfı Karabağlar Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, İnsan Vakfı Karabağlar Kız Öğrenci Yurdu, İnsan Vakfı Karabağlar Kız Yurdu, izmir Karabağlar Kız Yurdu, İnsan Vakfı izmir kız yurdu, İnsan Vakfı kız yurdu, Karabağlar öğrenci apartları, Karabağlar özel yurtlar, Karabağlarde yurtlar, Karabağlar öğrenci evleri, Karabağlarde öğrenci yurtları, Karabağlar yurdu, özel yurt fiyatları, özel yurt ücretleri, öğrenci yurtları fiyatları 2018, ozel yurt fiyatlari, özel yurt fiyatları 2018, yarı özel yurt fiyatları, yarı özel yurtlar, özel yurt ücretleri 2018, öğrenci yurt fiyatları, öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurdu fiyatları, kız öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurt fiyatları, kız yurdu fiyatları, özel kız öğrenci yurtları fiyatları, üniversite öğrenci yurtları, en lüks öğrenci yurtları, kız öğrenci yurt fiyatları, kız öğrenci yurtları fiyatları, kız yurt fiyatları, ögrenci yurt fiyatları, kız yurtları fiyatları, özel kız yurdu fiyatları, özel kız yurt fiyatları, özel kız yurtları fiyatları, yky yurt ücretleri, özel yurtlar, özel yurtlar ne kadar, özel üniversite yurtları, en iyi yurtlar, öğrenci pansiyonları, kız yurtları, ögrenci yurtları, ogrenci yurtlari, yurt öğrenci, yurtkur yurt ödemeleri, yurtkur yurt ücreti ödeme, yarı özel yurt başvuruları, öğrenci apart fiyatları ne kadar, apart ogrenci evleri, öğrenci evleri fiyatları, apart öğrenci evleri fiyatları, apart yurt fiyatları, öğrenci apart fiyatları, öğrenci apartları, Karabağlar öğrenci yurtları, kız öğrenci yurdu , Ihlamurkuyu Kız Yurdu , Karabağlarde kız yurdu , Karabağlar yüksek öğrenim yurdu , Karabağlar yurt , Karabağlar kız öğrenci yurtları , Yıldız Teknik Üniversitesine yakın kız yurdu , Karabağlar kız ögrenci yurtları, Karabağlar kız yurdu , Karabağlar özel yurtlar , Karabağlar ozel kiz yurdu , Karabağlar öğrenci apart , Karabağlar kız öğrenci evi , Karabağlar kız öğrenci yurt fiyatları , Karabağlar kız yurtları , izmir Karabağlar kız öğrenci yurdu, izmir Karabağlar yurdu, Karabağlar yurt fiyatları, Karabağlar özel kız öğrenci yurdu, Karabağlar apart daireler, Karabağlar apart fiyatları, izmir Karabağlar apart daireler, Karabağlar apart oda , izmir öğrenci yurtları, izmir yurtları, izmir kız yurdu, izmir kız yurtları, izmir kız öğrenci yurdu, izmir kız öğrenci yurtları, izmir öğrenci yurtları fiyatları, izmir öğrenci evleri, izmir kiz yurtlari, izmir yurt ücretleri, izmir öğrenci yurdu, izmir özel kız yurtları, izmir özel öğrenci yurtları, izmir kiz ogrenci yurtlari, izmir apart yurt, izmir öğrenci yurdu fiyatları, izmir kız apartları, izmir özel kız yurdu, izmir özel kız öğrenci yurtları, izmirde öğrenci evleri fiyatları, izmirde yurt, izmir kız öğrenci apart, izmir öğrenci evleri kiraları, izmir öğrenci pansiyonları, izmir ogrenci yurtlari, izmirde öğrenci evleri, izmir de öğrenci yurtları, öğrenci yurdu izmir, öğrenci evi izmir, izmir ogrenci evleri, izmir apart yurt fiyatları, izmir öğrenci evleri fiyatları, yurt izmir, kız yurtları izmir, izmir üniversite yurtları, izmirde kiralık öğrenci evleri, izmir kiralık öğrenci evleri, izmir kiralik ogrenci evi, kiralık öğrenci evi izmir ,