İzmir

İzmir - Karabağlar - Özel Şehit Bahattin Yıldız Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu

- 27.07.2017

Özel Şehit Bahattin Yıldız Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu - İzmir - Karabağlar

HİZMETLER
  • 3, 4 ve 5 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Kantin
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Revir
  • Seyir terası

KAPASİTE: 100 öğrenci

ULAŞIM
Yurdumuz;
9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne yürüme mesafesinde,
toplu taşıma ile; 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü’ne 30,
Ege Üniversitesi’ne 30,
Yaşar Üniversitesi’ne 20,
Ekonomi Üniversitesi’ne 30,
9 Eylül Tıp Fakültesine  25,
İzmir Demokrasi Üniversitesine 25 dakika mesafededir.

Adres:
 Esenlik Mah. 9056 sok. no:8-10 Karabağlar/İzmir   Tel: 0 (232) 231 00 01

Başvuru için tıklayınız

izmir yurt, ızmır yurt, karabağlar erkek öğrenciyurdu, bornova özel yurtlar, Karabağlar yurt, bornova üniversite öğrenci yurtları, karabağlaryurt, Ekonomi üniversitesine yakın erkek yurdu, karabağlaröğrenciyurdu, Demokrasi Üniversitesine yakın erkek yurdu, Karabağlar erkek öğrenci evi, bornova erkek öğrenci yurdu fiyatları, izmiröğrenci yurdu, bornova üniversite yurdu, karabağlar erkek yurdu, Yaşar üniversitesi yurt, karabağlarüniversiteyurdu, karabağlarerkekyurdu, Şehit Bahattin Yıldız Erkek Yurdu, ege üniversitesi yakın erkek öğrenci yurdu, Karabağlaryurt, karabağlar üniversiteyurdu, karabağlar öğrenci yurdu fiyatları, bornova ozel yurtlar, Karabağlar erkek öğrenci evi, bornova üniversite öğrenci evi, izmir yurt fiyatları, izmir özel yurt fiyatları, yatılı yurt fiyatları, Karabağlar öğrenci apart evleri, 9 Eylülüniversitesi erkek yurdu, karabağlar erkek öğrenci yurtları, izmir özel yurtlar fiyatları, karabağlar erkek öğrenci yurdu, karabağlar öğrenci yurdu, karabağlar erkek öğrenci yurdu