İstanbul

HİZMETLER

• 1, 4, 6 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi

İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesine 4.2 Km
İstanbul Üniversitesi Veteriner Meslek Yüksekokulu 3.1 Km
Marmara Üniversitesi Halkalı Sağlık Bilimleri 3,8 Km
İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi 8 Km .
İstanbul Ünivesitesi Avcılar Kampüsü'ne 15 dakika mesafededir.

istanbul özel yurtlar, öğrenci evi, erkek öğrenci yurdu, istanbul yurt, istanbul erkek öğrenci yurtları, özel yurt fiyatları, özel yurtlar, Esenyurt Üniversitesi yurt, istanbul yurt fiyatları, öğrenci yurtları, istanbul öğrenci yurtları, erkek yurdu, istanbul erkek yurt fiyatları, istanbul özel yurt fiyatları, öğrenci apartları, yurt fiyatları, istanbul erkek öğrenci apart, erkek öğrenci yurdu istanbul, istanbul erkek yurtları, avcılar erkek öğrenci yurdu, istanbul yurtlar, istanbul yurt, istanbul erkek yurdu, istanbul üniversite yurdu, istanbul erkek öğrenci yurdu, esenyurt yurtlar, esenyurt yurt, esenyurt erkek yurdu, esenyurt üniversite yurdu, esenyurt erkek öğrenci yurdu, istanbul özel yurtlar, istanbul yurt, öğrenci yurtları, istanbul erkek öğrenci yurtları, istanbul öğrenci evleri, erkek yurt, istanbul öğrenci yurtları fiyatları, istanbul erkek yurt fiyatları, , Aydın Üniversitesine yakın erkek yurdu, İstanbul Üniversitesine yakın erkek yurdu, Beykent Üniversitesine yakın erkek yurdu, Esenyurt Üniversitesine yakın erkek yurdu, Gelişim Üniversitesine yakın erkek yurdu, Marmara Üniversitesine yakın erkek yurdu, Sebahattin Zaim Üniversitesine yakın erkek yurdu, İZÜye yakın erkek yurdu, , Aydın Üniversitesi yurt, İstanbul Üniversitesi yurt, Beykent Üniversitesi yurt, Esenyurt Üniversitesi yurt, Gelişim Üniversitesi yurt, Marmara Üniversitesi yurt, Sebahattin Zaim Üniversitesi yurt, İZÜ yurt, , Aydın Üniversitesi yurdu, İstanbul Üniversitesi yurdu, Beykent Üniversitesi yurdu, Esenyurt Üniversitesi yurdu, Gelişim Üniversitesi yurdu, Marmara Üniversitesi yurdu, Sebahattin Zaim Üniversitesi yurdu, İZÜ yurdu, , Aydın Üniversitesi erkek yurdu, İstanbul Üniversitesi erkek yurdu, Beykent Üniversitesi erkek yurdu, Esenyurt Üniversitesi erkek yurdu, Gelişim Üniversitesi erkek yurdu, Marmara Üniversitesi erkek yurdu, Sebahattin Zaim Üniversitesi erkek yurdu, İZÜ erkek yurdu,