İstanbul

HİZMETLER

• 3, 4, 6 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • Çamaşırhane
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Soğuk hava deposu
  • Kantin
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu

ULAŞIM

Yurdumuz Toplu Taşıma ile
İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi'ne 10 dakika,
Gelişim Üniversitesi’ne 20 dakika,
Esenyurt Üniversitesi’ne 15 dakika,
Aydın Üniversitesi’ne 20 dakika,
Arel Üniversitesi’ne 25 dakika,
Kültür Üniversitesi’ne 25 dakika,
Sabahattin Zaim Üniversitesi’ne 40 dakika mesafededir.

Adres:
  Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çetin Sokak No:26 Avcılar - İstanbul  Tel:  0212 428 89 11

Başvuru için tıklayınız

avcılar apart, avcılar apart daire, avcılar apart evler, avcılar apart otel, avcılar apart yurt, Esenyurt Üniversitesi yurt, avcılar bayan apart, avcılar kız apart, avcılar kız öğrenci evi, avcılar kız öğrenci yurdu, avcılar kız öğrenci yurt fiyatları, avcılar kız öğrenci yurtları, avcılar kız yurdu, avcılar kız yurtları, avcılar kiz yurdu, avcılar ozel kiz yurdu, avcılar öğrenci apart, avcılar öğrenci yurdu, avcılar öğrenci yurtları, avcılar özel kız yurdu, avcılar özel yurtlar, avcılar yurt, avcılarde apart daireler, avcılarde kız yurdu, avcılardeki kız yurtları, avcilar apart, avcilar apart daire, avcilar apart evler, avcilar apart otel, avcilar apart yurt, avcilar bayan apart, avcilar kız apart, avcilar kız öğrenci evi, avcilar kız öğrenci yurdu, avcilar kız öğrenci yurt fiyatları, avcilar kız öğrenci yurtları, avcilar kız yurdu, avcilar kız yurtları, avcilar kiz yurdu, avcilar ozel kiz yurdu, avcilar öğrenci apart, avcilar öğrenci yurdu, avcilar öğrenci yurtları, avcilar özel kız yurdu, avcilar özel yurtlar, avcilar yurt, avcilarda apart daireler, avcilarda kız yurdu, avcilardaki kız yurtları, çapa kız yurdu, ıstanbul yurt, İnsan Vakfı avcılar Kız Öğrenci Yurdu, insan vakfı avcılar kız yurdu, İnsan Vakfı avcılar Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, İnsan Vakfı avcilar Kız Öğrenci Yurdu, insan vakfı avcilar kız yurdu, İnsan Vakfı avcilar Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, İnsan Vakfı istanbul kız yurdu, İnsan Vakfı kız yurdu, istanbul avcılar apart, istanbul avcılar apart daire, istanbul avcılar apart evler, istanbul avcılar Kız Yurdu, istanbul avcılar öğrenci apartları, istanbul avcılar yurt, istanbul avcılarde apart daireler, istanbul avcilar apart, istanbul avcilar apart daire, istanbul avcilar apart evler, istanbul avcilar Kız Yurdu, istanbul avcilar öğrenci apartları, istanbul avcilar yurt, istanbul avcilarda apart daireler, istanbul kız ögrenci yurtları, arel üniversitesi kız öğrenci yurdu, arel üniversitesi kız yurt, arel üniversitesi yurt, arel üniversitesine kız yurdu, arel Üniversitesine yakın kız yurdu, arel Üniversitesine yakın yurt, arel üniversitesine yurt, avcılar apart öğrenci evleri, avcılar kiz ogrenci yurdu, Aydın üniversitesi kız öğrenci yurdu, Aydın üniversitesi kız yurt, Aydın üniversitesi yurt, Aydın üniversitesine kız yurdu, Aydın Üniversitesine yakın kız yurdu, Aydın Üniversitesine yakın yurt, Aydın üniversitesine yurt, Esenyurt Üniversitesine yakın kız yurdu, Esenyurt üniversitesi kız öğrenci yurdu, Esenyurt üniversitesi kız yurt, Esenyurt üniversitesi yurt, Esenyurt üniversitesine kız yurdu, Esenyurt Üniversitesine yakın kız yurdu, Esenyurt Üniversitesine yakın yurt, Esenyurt üniversitesine yurt, Gelişim üniversitesi kız öğrenci yurdu, Gelişim üniversitesi kız yurt, Gelişim üniversitesi yurt, Gelişim üniversitesine kız yurdu, Gelişim Üniversitesine yakın kız yurdu, Gelişim Üniversitesine yakın yurt, Gelişim üniversitesine yurt, istanbul üniversitesi kız öğrenci yurdu, istanbul üniversitesi kız yurt, istanbul üniversitesi yurt, istanbul üniversitesine kız yurdu, İstanbul Üniversitesine yakın kız yurdu, İstanbul Üniversitesine yakın yurt, istanbul üniversitesine yurt, istanbul yüksek öğrenim kız yurdu, izü kız öğrenci yurdu, izü kız yurt, izü yurt, izüye yakın kız yurdu, izüye yakın yurt, kız ögrenci yurtları, kız öğrenci yurdu, kız öğrenci yurtları, kiz ogrenci yurtlari, kültür üniversitesi kız öğrenci yurdu, kültür üniversitesi kız yurt, kültür üniversitesi yurt, kültür üniversitesine kız yurdu, kültür üniversitesine yurt, özel kız öğrenci yurdu, özel kız yurdu, Sabahattin Zaim üniversitesi kız öğrenci yurdu, Sabahattin Zaim üniversitesi kız yurt, Sabahattin Zaim üniversitesi yurt, Sabahattin Zaim üniversitesine kız yurdu, Sabahattin Zaim Üniversitesine yakın kız yurdu, Sabahattin Zaim Üniversitesine yakın yurt, Sabahattin Zaim üniversitesine yurt, istanbul kız öğrenci yurtları, istanbul öğrenci apartları, istanbul yurt fiyatları, istanbul kız öğrenci yurdu, istanbul öğrenci yurtları, istanbul özel yurt fiyatları, istanbul özel yurtlar avrupa yakası, istanbul kız yurdu, istanbul kız öğrenci apartları, istanbul kız apart, istanbul öğrenci evleri, istanbul özel kız yurtları,