İstanbul

• Bazalı yatak sistem
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Kişiye özel çalışma masası
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Çamaşırhane
  • Kantin
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Kamera destekli güvenlik sistemi
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Kantin

KAPASİTE: 72 öğrenci

SOSYAL AKTİVİTE

Masa tenisi

ULAŞIM
Yurdumuz;
Ihlamurkuyu metro durağına 5dk. yürüme mesafesinde, merkezi bir konumdadır.

Adres: Ihlamurkuyu Mah. Rüstem Sok. No:3-5 Ümraniye İstanbul    Tel:  0216 612 01 00

Başvuru için tıklayınız

ıstanbul yurt, ıstanbul yurt, ümraniye kız yurdu, özel kız yurt fiyatları, ümraniye kız öğrenci yurdu, ümraniye kız yurtları, ümraniye yurt, ümraniye kız öğrenci yurtları, ümraniye öğrenci yurdu, ümraniye kiz yurdu, ümraniye öğrenci apart, istanbul ümraniye öğrenci apartları, ümraniye öğrenci yurtları, istanbul ümraniye yurt, ümraniye kız apart, ümraniye apart yurt, ümraniye apart, istanbul ümraniye apart evler, ümraniye apart evler, ümraniye apart daire, istanbul ümraniye apart, bahçelievlerde apart daireler, istanbul ümraniye apart daire, ümraniye apart otel, ümraniye apart öğrenci evleri, ümraniye bayan apart, kız öğrenci yurdu, kız öğrenci yurtları, kız ögrenci yurtları, özel kız yurdu, kiz ogrenci yurtlari, özel kız öğrenci yurdu, lise öğrenci yurtları, ümraniye kiz ogrenci yurdu, İnsan Vakfı ümraniye Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, İnsan Vakfı ümraniye Kız Öğrenci Yurdu, İnsan Vakfı ümraniye Kız Yurdu, istanbul ümraniye Kız Yurdu, İnsan Vakfı istanbul kız yurdu, İnsan Vakfı kız yurdu, ümraniye öğrenci apartları, ümraniye özel yurtlar, ümraniyede yurtlar, ümraniye öğrenci evleri, ümraniyede öğrenci yurtları, ümraniye yurdu, özel yurt fiyatları, özel yurt ücretleri, öğrenci yurtları fiyatları 2018, ozel yurt fiyatlari, devlet öğrenci yurtları fiyatları, özel yurt fiyatları 2018, yarı özel yurt fiyatları, yarı özel yurtlar, özel yurt ücretleri 2018, öğrenci yurt fiyatları, öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurdu fiyatları, kız öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurt fiyatları, kız yurdu fiyatları, özel kız öğrenci yurtları fiyatları, üniversite öğrenci yurtları, en lüks öğrenci yurtları, kız öğrenci yurt fiyatları, kız öğrenci yurtları fiyatları, kız yurt fiyatları, ögrenci yurt fiyatları, kız yurtları fiyatları, özel kız yurdu fiyatları, özel kız yurt fiyatları, özel kız yurtları fiyatları, yky yurt ücretleri, ümraniye üniversitesi yakınındaki evler, ümraniye üniversitesi yurt ücretleri, ümraniye üniversitesi yurt fiyatları, ümraniye üniversitesi yurdu, ümraniye üniversitesi öğrenci yurdu, özel yurtlar, özel yurtlar ne kadar, özel üniversite yurtları, en iyi yurtlar, öğrenci pansiyonları, kız yurtları, devlet yurdu, üniversite devlet yurtları, devlet öğrenci yurtları, devlet yurtları üniversite, yurt kayıt ücreti ne kadar, öğrenci yurtları, öğrenci yurdunda, ögrenci yurtları, ogrenci yurtlari, yurt öğrenci, öğrenci apart fiyatları ne kadar, apart ogrenci evleri, öğrenci evleri fiyatları, apart öğrenci evleri fiyatları, apart yurt fiyatları, öğrenci apart fiyatları, öğrenci apartları,