İstanbul

HİZMETLER
  • 1, 3, 5 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
    Kişiye özel ahşap giysi dolapları
    Kişiye özel ayakkabı dolapları
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Kantin
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu

KAPASİTE: 121 öğrenci

SOSYAL AKTİVİTE
Langırt
Masa tenisi

ULAŞIM
Yurdumuz,
Maltepe ilçesi İdealtepe Mahallesi’ndedir. İdealtepe, Maltepe’nin en sakin semtidir.
Yurdumuz  80.000 m²‘lik 50. Yıl Parkı’nın ana girişi kapısı karşısındadır.

Yürüme mesafesinde:

• E-5 Karayoluna ve minibüs caddesine 10 dk.
  • Küçükyalı metro durağına 15 dk.
  • İstanbul Ticaret Üniversitesi Maltepe Yerleşkesi’ne 20 dk.

Toplu taşıma ile:

• Marmara Üni versitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne 10 dk.
  • Maltepe Üniversitesi Kampüsü’ne 20 dk.
  • Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’ne 30 dk.
  • İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Yerleşkesi’ne 30 dk.
  • Gedik Üniversitesi Kartal Yerleşkesi’ne 30 dk.

Adres:
 İdealtepe Mahallesi, Rıfkı Tongsir Caddesi, No:53   Maltepe  – İstanbul   Tel: 0216 388 00 86

Başvuru için tıklayınız

ıstanbul yurt, ıstanbul yurt, Maltepe ozel yurtlar, maltepe kiz yurdu, Maltepe kız öğrenci evi, Marmara Üniversitesine yakın kız yurdu, Maltepe kız öğrenci yurdu fiyatları, Maltepe kız yurdu, Maltepe öğrenci yurdu fiyatları, Maltepe özel yurtlar fiyatları, dragos yurt, Şehir Üniversitesine yakın yurt, Maltepe Üniversitesine yakın kız yurdu, İdealtepe yurt, Maltepe Üniversitesine yakın yurt, Maltepe üniversite öğrenci yurtları, İstanbul Şehir Üniversitesine yakın yurt, Gedik Üniversitesine yakın yurt, yatılı yurt fiyatları, maltepeyurt, maltepe üniversite yurdu, Gedik Üniversitesine yakın kız yurdu, Maltepe üniversite öğrenci evi, Gedik Üniversitesine yakın kız öğrenci yurdu, İstanbul Şehir Üniversitesine yakın kız öğrenci yurdu, Marmara Üniversitesine yakın kız öğrenci yurdu, Şehir Üniversitesine yakın kız öğrenci yurdu, Şehir Üniversitesine yakın kız yurdu, Küçükyalı metro yurt, Maltepe öğrenci yurdu, Gedik Üniversitesine yakın kızyurdu, Maltepe kız öğrenci yurtları, İdealtepe kız yurdu, Marmara Üniversitesine yakın yurt, Maltepe kız öğrenci yurdu,maltepe kız yurdu, maltepe kız öğrenci yurdu, maltepe kız yurtları, maltepe yurt, maltepe kız öğrenci yurtları, maltepe öğrenci yurdu, maltepe kiz yurdu, maltepe öğrenci apart, istanbul maltepe öğrenci apartları, maltepe öğrenci yurtları, istanbul maltepe yurt, maltepe kız apart, maltepe apart yurt, maltepe apart, istanbul maltepe apart evler, maltepe apart evler, maltepe apart daire, istanbul maltepe apart, bahçelievlerde apart daireler, istanbul maltepe apart daire, maltepe apart otel, istanbul bahçelievlerde apart daireler, maltepe apart öğrenci evleri, maltepe bayan apart, kız öğrenci yurdu, kız öğrenci yurtları, kız ögrenci yurtları, özel kız yurdu, kiz ogrenci yurtlari, özel kız öğrenci yurdu, lise öğrenci yurtları, bahçeli kız yurdu, maltepe kiz ogrenci yurdu, İstanbul Ticaret Üniversitesi yurt, İstanbul Ticaret Üniversitesi yakın yurt, İstanbul Ticaret Üniversitesine yakın kız yurt, İstanbul Ticaret Üniversitesi kız yurdu , İstanbul Ticaret Üniversitesi kız öğrenci yurdu , Marmara Üniversitesi yurt, Marmara Üniversitesi yakın yurt, Marmara Üniversitesine yakın kız yurt, Marmara Üniversitesi kız yurdu , Marmara Üniversitesi kız öğrenci yurdu , Maltepe Üniversitesi yurt, Maltepe Üniversitesine yakın yurt, Maltepe Üniversitesine yakın kız yurt, Maltepe Üniversitesi kız yurdu , Maltepe Üniversitesi kız öğrenci yurdu , Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü yurt, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsüne yakın yurt, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsüne yakın kız yurt, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü kız yurdu , Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü kız öğrenci yurdu , İstanbul Şehir Üniversitesi yurt, İstanbul Şehir Üniversitesi yakın yurt, İstanbul Şehir Üniversitesine yakın kız yurt, İstanbul Şehir Üniversitesi kız yurdu , İstanbul Şehir Üniversitesi kız öğrenci yurdu , Gedik Üniversitesi yurt, Gedik Üniversitesi yakın yurt, Gedik Üniversitesine yakın kız yurt, Gedik Üniversitesi kız yurdu , Gedik Üniversitesi kız öğrenci yurdu , İnsan Vakfı maltepe Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, İnsan Vakfı maltepe Kız Öğrenci Yurdu, İnsan Vakfı maltepe Kız Yurdu, istanbul maltepe Kız Yurdu, İnsan Vakfı istanbul kız yurdu, İnsan Vakfı kız yurdu, maltepe öğrenci apartları, maltepe özel yurtlar, maltepede yurtlar, maltepe öğrenci evleri, maltepede öğrenci yurtları, maltepe yurdu, özel yurt fiyatları, özel yurt ücretleri, öğrenci yurtları fiyatları 2018, ozel yurt fiyatlari, özel yurt fiyatları 2018, yarı özel yurt fiyatları, yarı özel yurtlar, özel yurt ücretleri 2018, öğrenci yurt fiyatları, öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurdu fiyatları, kız öğrenci yurdu fiyatları, özel öğrenci yurt fiyatları, kız yurdu fiyatları, özel kız öğrenci yurtları fiyatları, üniversite öğrenci yurtları, en lüks öğrenci yurtları, kız öğrenci yurt fiyatları, kız öğrenci yurtları fiyatları, kız yurt fiyatları, ögrenci yurt fiyatları, kız yurtları fiyatları, özel kız yurdu fiyatları, özel kız yurt fiyatları, özel kız yurtları fiyatları, maltepe üniversitesi yakınındaki evler, maltepe üniversitesi yurt ücretleri, maltepe üniversitesi yurt fiyatları, maltepe üniversitesi yurdu, maltepe üniversitesi öğrenci yurdu, özel yurtlar, özel yurtlar ne kadar, özel üniversite yurtları, en iyi yurtlar, öğrenci pansiyonları, kız yurtları, ogrenci yurtlari, yurt öğrenci, yurtkur yurt ödemeleri, yurtkur yurt ücreti ödeme, yarı özel yurt başvuruları, öğrenci apart fiyatları ne kadar, apart ogrenci evleri, öğrenci evleri fiyatları, apart öğrenci evleri fiyatları, apart yurt fiyatları, öğrenci apart fiyatları, öğrenci apartları,