İstanbul

İstanbul - Bahçelievler - Özel İnsan Vakfı Bahçelievler Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu

- 27.07.2017
    İnsan Vakfı Bahçelievler Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu - İstanbul - Bahçelievler

KAPASİTE: 70 öğrenci

HİZMETLER

• 3 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Çamaşırhane
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları

SOSYAL AKTİVİTELER

• Sohbet programları
  • Söyleşi programları

ULAŞIM

Yurdumuz, Kültür Üniversitesi’ne Yürüme Mesafesinde,
Toplu Taşıma ile
İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne 15 dakika,
Nişantaşı Üniversitesi’ne 25 dakika,
Yıldız Teknik Üniversitesi’ne  30 dakika,
Yeniyüzyıl Üniversitesi dakika,
Sabahattin Zaim Üniversitesi 35 dakika Mesafededir.

Adres:
  Hürriyet Mah Sedef Sok No 13 Bahçelievler - İstanbul  Tel:  0212 610 49 49

Başvuru için tıklayınız

İlişkili Fotoğraflar

ıstanbul yurt, ıstanbul yurt, Yeni yüzyıl Üniversitesine yakın kız yurdu, Yeniyüzyıl Üniversitesine yakın kız yurdu, Bahçelievler kız öğrenci yurt fiyatları, bahçelievlerde kız yurdu, istanbul yüksek öğrenim kız yurdu, bahçelievler öğrenci yurtları, Sabahattin Zaim Üniversitesine yakın yurt, İstanbul Üniversitesine yakın yurt, İstanbul Üniversitesine yakın kız yurdu, bahçelievler kız öğrenci yurdu, bahçelievler yurt, bahçelievler öğrenci apart, Yıldız Teknik Üniversitesine yakın kız yurdu, bahçelievler kız öğrenci evi, Bahçelievler ozel kiz yurdu, Yeniyüzyıl Üniversitesine yakın yurt, bahçelievler özel yurtlar, Bahçelievler kız yurdu, bahçelievler kız öğrenci yurtları, bahçelievler kız yurdu, Yıldız Teknik Üniversitesine yakın yurt, Nişantaşı Üniversitesine yakın kız yurdu, bahcelievler kiz yurdu, insan vakfı bahçelievler kız yurdu, bahçelievler özel kız yurdu, bahçelievlerdeki kız yurtları, Sabahattin Zaim Üniversitesine yakın kız yurdu, istanbul bahçelievler yurt, Nişantaşı Üniversitesine yakın yurt, bahçelievler öğrenci yurdu, istanbul kız ögrenci yurtları,bahçelievler kız yurdu, bahçelievler kız öğrenci yurdu, bahçelievler kız yurtları, bahçelievler yurt, bahçelievler kız öğrenci yurtları, bahçelievler öğrenci yurdu, bahcelievler kiz yurdu, bahçelievler öğrenci apart, istanbul bahçelievler öğrenci apartları, bahçelievler öğrenci yurtları, istanbul bahçelievler yurt, bahcelievler yurt, bahçelievler kız apart, bahçelievler apart yurt, bahçelievler apart, istanbul bahçelievler apart evler, bahçelievler apart evler, bahçelievler apart daire, istanbul bahçelievler apart, bahcelievler apart, bahçelievlerde apart daireler, istanbul bahçelievler apart daire, bahçelievler apart otel, istanbul bahçelievlerde apart daireler, şirinevler apart, şirinevler apart öğrenci evleri, yenibosna apart evler, yenibosna apart, şirinevler bayan apart, yenibosna apart yurt, sirinevler apart, bahçelievler bayan apart, kız öğrenci yurdu, kız öğrenci yurtları, zeytinburnu kız yurdu, kız ögrenci yurtları, özel kız yurdu, kiz ogrenci yurtlari, özel kız öğrenci yurdu, çapa kız yurdu, lise öğrenci yurtları, yenibosna kız öğrenci yurdu, yenibosna kız yurtları, yenibosna kız yurdu, yenibosna kız öğrenci yurtları, yenibosna öğrenci apart, yenibosna öğrenci yurtları, yenibosna yurt, yenibosna öğrenci yurdu, şirinevler kız öğrenci yurdu, şirinevler kız yurdu, bahçeli kız yurdu, şirinevler yurt, şirinevler öğrenci apart, şirinevler apart yurt, sirinevler kiz ogrenci yurdu, şirinevler kız öğrenci yurtları, şirinevler kız apart, kültür üniversitesi yurt, kültür üniversitesine yurt, kültür üniversitesi kız yurt, kültür üniversitesine kız yurdu , kültür üniversitesi kız öğrenci yurdu , istanbul üniversitesi yurt, istanbul üniversitesine yurt, istanbul üniversitesi kız yurt, istanbul üniversitesine kız yurdu , istanbul üniversitesi kız öğrenci yurdu , nişantaşı üniversitesi yurt, nişantaşı üniversitesine yurt, nişantaşı üniversitesi kız yurt, nişantaşı üniversitesine kız yurdu , nişantaşı üniversitesi kız öğrenci yurdu , yıldız teknik üniversitesi yurt, yıldız teknik üniversitesine yurt, yıldız teknik üniversitesi kız yurt, yıldız teknik üniversitesine kız yurdu , yıldız teknik üniversitesi kız öğrenci yurdu , yeniyüzyıl üniversitesi yurt, yeniyüzyıl üniversitesine yurt, yeniyüzyıl üniversitesi kız yurt, yeniyüzyıl üniversitesine kız yurdu , yeniyüzyıl üniversitesi kız öğrenci yurdu , Sabahattin Zaim üniversitesi yurt, Sabahattin Zaim üniversitesine yurt, Sabahattin Zaim üniversitesi kız yurt, Sabahattin Zaim üniversitesine kız yurdu , Sabahattin Zaim üniversitesi kız öğrenci yurdu , İnsan Vakfı Bahçelievler Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, İnsan Vakfı Bahçelievler Kız Öğrenci Yurdu, İnsan Vakfı Bahçelievler Kız Yurdu, Bahçelievler Kız Yurdu, istanbul Bahçelievler Kız Yurdu, İnsan Vakfı istanbul kız yurdu, İnsan Vakfı kız yurdu,