Isparta

Isparta - Merkez - Özel İnsan Vakfı Yedişehitler Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu

Isparta İnsan Vakfı Kız Yurdu - 8.09.2018
    Özel İnsan Vakfı Yedişehitler Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu

KAPASİTE: 40 öğrenci

HİZMETLER

• 1, 3 ve 5 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Kişiye özel çalışma masası
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Tv Salonu

SOSYAL AKTİVİTELER

• Sohbet programları
  • Söyleşi programları

ULAŞIM

Yurdumuz, otogara ve çarşıya yürüme mesafesinde olup,
toplu taşıma ile üniversiteye 15 dakika mesafede,
merkezi bir konumdadır.

Adres:
  Yedişehitler Mahallesi 108. Cadde No:119 Merkez / Isparta  Tel:  0553 286 4998

Başvuru için tıklayınız

ısparta yurt, isparta yurt, isparta üniversite yurtları, ısparta üniversite yurtları, ısparta üniversite öğrenci evi, kız öğrenci yurdu fiyatları, ısparta yurt, ısparta ozel yurtlar, ısparta öğrenci apart evleri, ıspartaöğrenci yurdu, ıspartaöğrenci evi, ıspartada kız yurdu, Isparta İnsan Vakfı Yurdu, ısparta kız yurdu, ısparta özel yurt fiyatları, ısparta üniversite yurt fiyatları, ısparta üniversite yurtları fiyatları, süleyman demirel üniversitesine yakın kız yurdu, ısparta yüksek öğrenim kız öğrenci yurdu, ısparta üniversite öğrenci yurtları, ıspartayurt fiyatları, süleyman demirel üniversitesi yurtları, ısparta üniversite yurdu, ısparta öğrenci yurtları, ısparta yurt, ısparta kız öğrenci yurtları, ısparta kız yurtları, ısparta özel yurtlar, ısparta öğrenci yurtları fiyatları, ısparta yurt fiyatları, ısparta kız yurdu, ısparta kız öğrenci yurtları fiyatları, ısparta kız öğrenci yurdu, ısparta özel kız yurtları, ısparta özel yurt ücretleri, ısparta özel yurt fiyatları, ısparta özel kız öğrenci yurtları, ısparta yarı özel devlet yurtları, ısparta yurt fiyatları kız, ısparta yurtları fiyatları, ısparta öğrenci evleri, ısparta kız öğrenci apartları, ısparta özel yurtlar kız, ısparta merkez özel yurtlar, ıspartada kız öğrenci yurtları, ısparta özel öğrenci yurtları, ısparta devlet yurtları, ısparta öğrenci yurdu, ısparta sabancı öğrenci yurdu, ısparta devlet yurdu fiyatları, ısparta devlet yurdu, ısparta yurt fiyatları, ısparta öğrenci evleri fiyatları, ısparta öğrenci apartları, ısparta apart, ısparta öğrenci apart fiyatları, ısparta apart fiyatları, ısparta kız apart, ısparta karışık apartlar, apart ısparta, ıspartada apart, ıspartada apart fiyatları, ısparta ucuz apart, ısparta kız apart fiyatları, ısparta apart öğrenci, ısparta merkez apart, ısparta apart yurt, ısparta merkez apart daireler, ısparta merkez öğrenci apartları, ısparta merkez apart fiyatları, ısparta karışık apart fiyatları, ısparta uygun apartlar, apart ısparta fiyatları, ısparta çarşı apart, ısparta en ucuz apart, ısparta uygun fiyatlı apartlar, ısparta apart karışık, ısparta kiralık apart, kiralık apart ısparta, ısparta apart daireler, ısparta apart ilanları, ıspartada kiralık apart, ısparta kiralık apart eşyalı, ısparta apart evler, ısparta öğrenci apartları sahibinden, ısparta kiralık ev apart, ısparta apart kiralık, ısparta apart fiyatları 2018, ısparta kiralık apart fiyatları, ıspartada apart sahibinden, ısparta kiralık apart daire, ısparta eşyalı apart, ısparta kiralık apart evler, ısparta merkez kiralık apart, ıspartada sahibinden kiralık apartlar, ısparta kiralık öğrenci evleri, ısparta apart ev fiyatları, ısparta eşyalı ev, ısparta aylık kiralık apart, ısparta kiralık apart ilanları, ısparta eşyalı kiralık apart, ıspartada kiralık apart daireler, ısparta kiralık daire apart, ısparta apart daireler fiyatları, ıspartada kiralık öğrenci evleri, ısparta kiralık öğrenci evi, ıspartada öğrenciye kiralık daire, öğrenci yurt fiyatları, öğrenci yurdu fiyatları, kız öğrenci yurdu fiyatları, üniversite yurtları fiyatları, özel öğrenci yurt fiyatları, kız yurdu fiyatları, öğrenci evleri fiyatları, öğrenci yurt ücretleri, kız öğrenci yurt fiyatları, kız öğrenci yurtları fiyatları, kız yurt fiyatları, özel üniversite yurt fiyatları, özel öğrenci yurdu fiyatları, kız yurtları fiyatları, özel kız öğrenci yurtları fiyatları, özel kız yurtları fiyatları, özel kız yurdu fiyatları, ögrenci yurt fiyatları, özel kız yurt fiyatları, ısparta merkez pansiyon fiyatları, özel yurt ücretleri, öğrenci yurtları fiyatları 2018, özel yurtlar, ozel yurt fiyatlari, devlet öğrenci yurtları fiyatları, özel yurt fiyatları 2018, özel yurt ücretleri 2018, yurtlar fiyatlar, özel yurt ara, özel yurtlar ne kadar, özel üniversite yurtları, özel yurt fiyatları, ısparta tek kişilik apart, ısparta tek kişilik apart fiyatları, tek kişilik apart ısparta, yurtlarıyarı özel yurt fiyatları, yarı devlet yarı özel yurtlar, yarı özel yurtlar, yarı özel yarı devlet yurtları, yarı özel devlet yurtları, yarı özel devlet yurtları fiyatları 2018, lise yurt fiyatları, özel üniversite yurdu, özel öğrenci yurtları, özel öğrenci yurtları fiyatları, özel öğrenci yurdu, öğrenci pansiyon fiyatları, ısparta insan vakfı yurdu, ısparta insan vakfı kız yurdu, ısparta insan vakfı kız öğrenci yurdu, insan vakfı yurdu, insan vakfı öğrenci yurdu, insan vakfı üniversite yurdu