Isparta

• Bazalı yatak sistemi
  • Kişiye özel giysi dolabı
  • Kişiye özel çalışma masası
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Kablosuz İnternet erişimi
  • 24 saat sıcak su
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane
  • Kantin
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu
  • Kantin
  • Tv Salonu

KAPASİTE: 90 öğrenci

ULAŞIM
Yurdumuz,
Çarşı merkezi’ne yürüme mesafesinde,
toplu taşıma ile üniversiteye 15 dakika mesafede olup merkezi bir konumdadır.

Adres:
 Modernevler Mah. 3163. Sok. No:12/14 İMKB Lisesi Karşısı Merkez Isparta Tel: 0246 220 23 00

Başvuru için tıklayınız

ısparta yurt, isparta yurt, isparta üniversite yurtları, ısparta üniversite yurtları, ısparta erkek yurdu, ısparta üniversite öğrenci evi, ısparta yurt, ısparta ozel yurtlar, ısparta öğrenci apart evleri, ıspartaöğrenci yurdu, ıspartaöğrenci evi, ıspartada erkek yurdu, Isparta İnsan Vakfı Yurdu, ısparta erkek yurdu, ısparta özel yurt fiyatları, ısparta üniversite yurt fiyatları, ısparta üniversite yurtları fiyatları, süleyman demirel üniversitesine yakın erkek yurdu, ısparta yüksek öğrenim erkek öğrenci yurdu, ısparta üniversite öğrenci yurtları, ıspartayurt fiyatları, süleyman demirel üniversitesi yurtları, ısparta üniversite yurdu, ısparta öğrenci yurtları, ısparta yurt, ısparta erkek öğrenci yurtları, ısparta erkek yurtları, ısparta özel yurtlar, ısparta öğrenci yurtları fiyatları, ısparta yurt fiyatları, ısparta erkek yurdu, ısparta erkek öğrenci yurtları fiyatları, ısparta erkek öğrenci yurdu, ısparta özel erkek yurtları, ısparta özel yurt ücretleri, ısparta özel yurt fiyatları, ısparta özel erkek öğrenci yurtları, ısparta yarı özel devlet yurtları, ısparta yurt fiyatları erkek, ısparta yurtları fiyatları, ısparta öğrenci evleri, ısparta erkek öğrenci apartları, ısparta özel yurtlar erkek, ısparta merkez özel yurtlar, ıspartada erkek öğrenci yurtları, ısparta özel öğrenci yurtları, ısparta devlet yurtları, ısparta öğrenci yurdu, ısparta sabancı öğrenci yurdu, ısparta devlet yurdu fiyatları, ısparta devlet yurdu, ısparta yurt fiyatları, ısparta öğrenci evleri fiyatları, ısparta öğrenci apartları, ısparta apart, ısparta öğrenci apart fiyatları, ısparta apart fiyatları, ısparta erkek apart, ısparta karışık apartlar, apart ısparta, ıspartada apart, ıspartada apart fiyatları, ısparta ucuz apart, ısparta erkek apart fiyatları, ısparta apart öğrenci, ısparta merkez apart, ısparta apart yurt, ısparta merkez apart daireler, ısparta merkez öğrenci apartları, ısparta merkez apart fiyatları, ısparta karışık apart fiyatları, ısparta uygun apartlar, apart ısparta fiyatları, ısparta çarşı apart, ısparta en ucuz apart, ısparta uygun fiyatlı apartlar, ısparta apart karışık, ısparta kiralık apart, kiralık apart ısparta, ısparta apart daireler, ısparta apart ilanları, ıspartada kiralık apart, ısparta kiralık apart eşyalı, ısparta apart evler, ısparta öğrenci apartları sahibinden, ısparta kiralık ev apart, ısparta apart kiralık, ısparta apart fiyatları 2018, ısparta kiralık apart fiyatları, ıspartada apart sahibinden, ısparta kiralık apart daire, ısparta eşyalı apart, ısparta kiralık apart evler, ısparta merkez kiralık apart, ıspartada sahibinden kiralık apartlar, ısparta kiralık öğrenci evleri, ısparta apart ev fiyatları, ısparta eşyalı ev, ısparta aylık kiralık apart, ısparta kiralık apart ilanları, ısparta eşyalı kiralık apart, ıspartada kiralık apart daireler, ısparta kiralık daire apart, ısparta apart daireler fiyatları, ıspartada kiralık öğrenci evleri, ısparta kiralık öğrenci evi, ıspartada öğrenciye kiralık daire, öğrenci yurt fiyatları, öğrenci yurdu fiyatları, erkek öğrenci yurdu fiyatları, üniversite yurtları fiyatları, özel öğrenci yurt fiyatları, erkek yurdu fiyatları, öğrenci evleri fiyatları, öğrenci yurt ücretleri, erkek öğrenci yurt fiyatları, erkek öğrenci yurtları fiyatları, erkek yurt fiyatları, özel üniversite yurt fiyatları, özel öğrenci yurdu fiyatları, erkek yurtları fiyatları, özel erkek öğrenci yurtları fiyatları, özel erkek yurtları fiyatları, özel erkek yurdu fiyatları, ögrenci yurt fiyatları, özel erkek yurt fiyatları, ısparta merkez pansiyon fiyatları, özel yurt ücretleri, öğrenci yurtları fiyatları 2018, özel yurtlar, ozel yurt fiyatlari, devlet öğrenci yurtları fiyatları, özel yurt fiyatları 2018, özel yurt ücretleri 2018, yurtlar fiyatlar, özel yurt ara, özel yurtlar ne kadar, özel üniversite yurtları, özel yurt fiyatları, ısparta tek kişilik apart, ısparta tek kişilik apart fiyatları, tek kişilik apart ısparta, yurtlarıyarı özel yurt fiyatları, yarı devlet yarı özel yurtlar, yarı özel yurtlar, yarı özel yarı devlet yurtları, yarı özel devlet yurtları, yarı özel devlet yurtları fiyatları 2018, lise yurt fiyatları, özel üniversite yurdu, özel öğrenci yurtları, özel öğrenci yurtları fiyatları, özel öğrenci yurdu, öğrenci pansiyon fiyatları, ısparta insan vakfı yurdu, ısparta insan vakfı erkek yurdu, ısparta insan vakfı erkek öğrenci yurdu, insan vakfı yurdu, insan vakfı öğrenci yurdu, insan vakfı üniversite yurdu