İftariyelik

İftariyelik - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

İstanbul, sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın büyük metropollerinden. İstanbul deyince akla dünya tarihinin değişmesine vesile olmuş bir kent, sayısız kültürel ve doğal güzellik geliyor,

İstanbul denilince akla hemen gelenlerin başında trafik ve koşuşturmaca da var kuşkusuz. Zasan sanki diğer kentlerden çok daha hızlı akıyor İstanbul’da..

İnsan Vakfı, Ramazan ayında iftar vaktinde Eyüp Sultan başta olmak üzere işlek merkezlerde koşuşturmakta olanlara oruçlarını açmaları için iftariyelikler ikram edecek.

Trafikte sıkışıp evine yetişemeyen, iftarını açacak bir yudum su arayan pek çok insan bu ikramlarla iftarını açacak.

Siz de bu sıcak yaz günlerinde, gün boyu tutulan oruçları açmak için içilecek bir yudum suyla dua almak ister misi