İftar

İftar - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

Peygamber Efendimiz -sallâllâhu aleyhi ve sellem- şöyle buyurmuştur: “Kim bir oruçluya iftar verirse, oruçlunun ecri gibi -oruçlunun sevabından hiçbir şey eksilmeden- ecir alır.” (Tirmizî, Savm, 81)

İnsan Vakfı bu Ramazan, Türkiye, Malezya, Mozambik, Tayland, Uganda, Moro ve Filistin'de iftar sofraları kuruyor.

İnsan Vakfı, Ramazan ayında yurt içinde ve yurt dışında iftar sofralarına dilediğiniz kişi sayısı kadar destek olarak  fakirlerin, öğrencilerin, yıkık ve yorgun gönüllerin yüzünü güldürebilir, sizler de bu hayır kervanına katılabilirsiniz.Başta yetim ve öksüzler  olmak üzere ihtiyaç sahipleri için kurulan bu sofralarda sizin de katkınız olsun.

Ben ne yapabilirim?

İnsan Vakfı'nın çalışmalarına sayfanın üst kısmından  dilediğiniz miktarda destek olabilir veya, İFTAR yazıp 1471'e 10 TL tutarında bir SMS ile destek olabilirsiniz.