Halep

Halep - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

Son 6 yıldır insanı insanlığından utandıran zulümlere sahne olan Suriye'de vahşet durmak bilmiyor. Sivil halkın hedef alındığı saldırılarda binlerce insan hayatını kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor. Şimdi de HALEP sos veriyor

Hayatta kalanlar ise bombalar, silahlar ve açlık tehdidi altında ölüm kalım savaşı veriyor.

Suriye'nin kuzeyindeki Halep, başkent Şam'dan sonra ülkenin ikinci büyük kenti. Türkiye sınırına uzaklığı 40 km. Merkezin batısını rejim, doğusunu muhalifler kontrol ediyor. Rejim kuşatmasında yaklaşık 300 bin sivilin bulunduğu doğu Halep'te halk son 4 ayı aşkın süredir temel insani ihtiyaçlarını gideremiyor.

Yaklaşık 80 bin Halepli Atme'de kurulacak çadırkente getirilmeye çalışılıyor.

İnsan Vakfı; un, erzak, battaniye, kışlık kıyafet bulunan yardım tırlarını Haleplilere ulaştırmaya devam ediyor.

Yardım tırlarının devamı için acil yardımlarınızı bekliyoruz.

Allah kabul etsin..

İlişkili Fotoğraflar