İnsan Vakfı’ndan Gazze'ye Ramazan Yardımlarını Gerçekleştirdi!

28.05.2022 / 12:53

İnsan Vakfı’ndan Gazze'ye Ramazan Yardımlarını Gerçekleştirdi!

Gazze'de yürütmekte olduğu insani yardım çalışmalarına devam eden İnsan Vakfı, Ramazan Kumanyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Filistinli kardeşlerimize yardım ediyoruz. İsrail’in Gazzellilere karşı son zamanlarda yeniden şiddetlenen saldırıları ve Koronavirüs karşısında zor durumdaki Müslümanlara yardım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.

İnsan Vakfı büyük zorluklar içinde Ramazan ayını geçiren Gazze halkına yönelik yardım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Koronavirüsle mücadelede dünyanın dört bir yanına yardım elini uzatan Türkiye, Gazze’ye Ramazan ayı nedeniyle yardım gönderdi. İnsan Vakfı, Gazze Şeridi'ndeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu. İlk olarak Gazze'de 200 aileye dağıttığımız gıda kolisiyle 1000 insana milletimizin yardım elini uzatıyoruz.

“İnsan Vakfı’ndan Gazze’ye Merhamet Eli”

Koronavirüs salgını sonrasında İnsan Vakfı’nın ramazan yardımlarının devam ettiğini belirten İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş, "Yurt dışında yardım ulaştırdığımız ülkeler arasında yer alan Filistin'in abluka altındaki Gazze şehrinde ise gıda yardımlarımız sürüyor. Gazze'de dağıttığımız gıda kolileriyle milletimizin merhamet elini uzatıyoruz. İnsan Vakfı ekipleri, ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarmak adına gerçekleştirdiği yardım çalışmalarına aralıksız devam edecek." ifadelerini kullandı.