İnsan Vakfı Deprem Bölgesinde Yaraları Sarmaya Devam Ediyor!

13.02.2023 / 19:59

İnsan Vakfı olarak depremlerden etkilenen; Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa ve Kilis'e yardım ulaştırıyoruz.

İlk andan itibaren nakdî yardımın yanında gıda, giyim, hanımlar için hijyen paketi gibi aynî yardımları ulaştırdığımız bölgede; İMH Arama Kurtarma Ekibi, İMH Bursa Çelebi Arama Kurtarma Ekibi (ÇAK), İMH Erzurum, İMH Antalya, İMH Hicret Arama Kurtarma Ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Vakfımız 20 Şubat itibariyle, 4 lojistik merkezimiz, mobil fırınlarımız ve mobilize ekiplerimizle afetten etkilenen merkezi ve kırsal tüm bölgelere yardım faaliyetlerini ulaştırıyor. Sevk ettiğimiz 485 tır insani yardım malzemesi ve 3500 kişilik ekibimizle bölgede yardımlarımızı sürdürüyoruz. Toplamda 17 aşeviyle günlük 82.000 kişiye sıcak yemek ikramında bulunuyor, 340 görevli aracımız, 45 off-road aracımız ve 30 mobil tuvalet ile depremzede vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarında yanında olmaya gayret gösteriyoruz.