İnsan Vakfı Yardım Birimi Yıl Boyu Çalışmalarına Devam Ediyor!

- 4.06.2020

İnsan Vakfı Yardım Birimi, yıl boyunca binlerce insanın yüzünü güldürecek.

İnsan Vakfı ise koronavirüs sürecinde hem mağdurları yakından takip etmek hem de yardım faaliyetlerini koordineli yürütmek için ekipler oluşturdu.

Salgının etkili olduğu büyükşehirler ve diğer bazı kentlerde ekiplerini sahaya gönderen İnsan Vakfı Yardım Birimi, özellikle 65 yaş üstü vatandaşlara temel ihtiyaçları ulaştırmayı sürdürüyor. Yaşlılara ekipler göndererek ihtiyaçlarını gideren İnsan Vakfı Yardım Birimi, diğer taraftan ekonomik olarak etkilenen kesimlere de ulaşmayı sürdürüyor.

Bağış İçin;

Kuveyt Türk IBAN:

TR20 0020 5000 0936 4683 9000 01 (Havele ile işlem yaparken açıklama bölümüne Ad, Soyad ve Telefon bilgisini mutlaka yazınız.)

İnsan Vakfı Yardım Birimi Yıl Boyu Çalışmalarına Devam Ediyor!  - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

Gıda Kolisi
Adet x 150 TL