GAZZE İÇİN KIŞ ISINMA PROJESİ

- 8.02.2020

GAZZE İÇİN KIŞ ISINMA PROJESİ

İsrail zulmü altında yaşam mücadelesi veren Gazzeli kardeşlerimize yardım ediyoruz.İsrail’in Gazze'lilere karşı son zamanlarda yeniden şiddetlenen saldırıları karşısında zor durumdaki müslümanlara yardım için harekete geçiyoruz.  2 milyona yakın Gazzeli Müslüman kardeşlerimiz kışla mücadele etmek zorunda kalıyor.

GAZZE İÇİN KIŞ ISINMA PROJESİ  - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

Gazze'de Hedefimiz

Gazzede yaşayan binlerce yetim ve fakir insanları, dondurucu soğuktan korunmalarını sağlamak. Onları soğuk ve hastalıklardan koruyucu malzemeleri temin etme.
Bu amaçla başlattığımız "Kış Isınma Projesi" kampanyasıyla amacımız, Gazzede yaşayan onlarca yetim ve fakir insanları, dondurucu soğuktan korunmalarını sağlamak.

KIŞ'TAN KORUNMA MALZEMELERİ TEMİN EDİYORUZ!

Kış aylarının başlaması sebebiyle Gazze'de yaşayan yetim ve savunmasız ailelerin kış aylarında gereksenim durdukları malzemeleri ulaştırıyoruz. Elektrikli soba, Battaniye, Mont, Bot, Atkı, Bere, Eldiven malzemeleri ile Gazze'de yaşayan mazlum kardeşlerimize  kış aylarında gereksinim duydukları malzemeleri karşılıyoruz.

Elektrikli Soba: 130 TL

Battaniye: 80 TL

Bot:  40 TL

Mont:  60 TL

Atkı, Bere, Eldiven:  30 TL

NE YAPABİLİRİM?

İnsan Vakfı’nın başlatmış olduğu “Kış Isınma Projesi” kampanyasına destek olmak için Kuveyt Türk İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı IBAN numarası TR09 0020 5000 0936 4683 9000 05, hesabına havale yapabilirsiniz. Yada Online Bağış için www.insanvakfi.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca tüm operatörlerden Gazze yazarak 1471’e SMS göndererek 10 TL destekte bulunabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0212 534 41 61 numaralı telefon ile yada 0539 828 14 71 Whatsapp hattını arayarak dernek yetkililerine ulaşılabilirsiniz.

Gazze Bot
Adet x 40 TL