İnsan Vakfı Elazığ’da Yardımlarına Devam Ediyor

- 27.01.2020

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan ve çevre illerde de yıkıma neden olan deprem, can kayıplarına ve yaralanmalara sebep olurken onbinlerce insanımızı da soğukta çaresiz bıraktı.

AFETZEDELERE HER GÜN SICAK YEMEK

İnsan Vakfı Elazığ’da Yardımlarına Devam Ediyor - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

İnsan Vakfı, 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ’da yardım çalışmalarına devam ediyor.

Vakfımız, depremden hemen sonraki gün Pazar sabahı Elazığ’da aşevi kurarak depremzedelere sıcak yemek ulaştırmaya başladı.

Depremzedeler için başlatmış olduğumuz yardım seferberliği ile kardeşlerimize her gün sıcak yemek ulaştırıyoruz.

İnsan Vakfı olarak, Deprem sonrası yaraları sarmaya devam ediyoruz. Elazığlı kardeşlerimizin genel durum tespitinin ardından yardım faaliyetlerine başladık. Ardından Malatya sınırına yakın Kayapınar Köyü ve Uslu Köyünde yemek dağıtımlarını gerçekleştirdik.

İnsan Vakfı Yardım Kuruluşu Birim Başkanı Sezgin Kızılkoca, yaptığı açıklamada “İnsan Vakfı olarak depremden zarar gören bölgelere yönelik yardım seferberliği başlattık. Her gün binlerce aileye aşevimizden sıcak yemek yardımı sağlayarak depremzedelerin yaralarını saracağız.  Bölgedeki yardımlarımız ihtiyaca ve bağışçılarımızın yönlendirmelerine göre artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

Destek olmak için;

İnsan Vakfı olarak depremden zarar gören kardeşlerimize destek olmak için Kuveyt Türk İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı IBAN numarası TR36 0020 5000 0936 4683 9000 04, hesabına havale yapabilirsiniz. Yada Online Bağış için www.insanvakfi.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca tüm operatörlerden Deprem yazarak 1471’e SMS göndererek 10 TL destekte bulunabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0212 534 41 61 numaralı telefon ile yada 0539 828 14 71 Whatsapp hattını arayarak dernek yetkililerine ulaşılabilirsiniz

İlişkili Fotoğraflar