İnsan Vakfı'ndan Uluslararası İşbirliği

İnsan Vakfı Endonezya'da faaliyet gösteren Sarekat Dagang Islam ile eğitim alanında işbirliği protokolü imzaladı. - 22.08.2019

İnsan Vakfından Uluslararası İşbirliği | İnsan Vakfı

1992 yılından bu yana "önce insan" diyerek insan eğitimi için çalışan İnsan Vakfı, uluslarası bir işbirliğine imza attı.

Endonezya'da faaliyet gösteren Sarekat Dagang Islam ile eğitim alanında yapılan protokol, her iki kurum karşılıklı öğrenci öğrenci yönlendirme, eğitim verme ve yeni projeler üretmeyi içeriyor.

Türkiye ve Endonezya ilişkilerine olumlu katkılar yapacak işbirliği ile gençlerin kaliteli bir eğitim almaları, sosyal ve kültürel hayatlarına katkıda bulunarak geleceklerine dokunmak hedefleniyor.

Sarekat Dagang Islam Derneği eğitim, sağlık ve turizm alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu.