Malezya’da Öğrenci İftarı

Malezya'da Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk. - 31.05.2019

Malezyada Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk.

İnsan Vakfı, İslamla şereflenen coğrafyalarda iftar sofraları kurmaya devam ediyor.
İnsan Vakfı geçtiğimiz günlerde Malezya’da öğrenim gören Türk ve malay öğrencileri aynı iftar sofrasında biraraya getirdi.

İftara, Malezya İslam Üniversitesi (IIUM), Malezya Üniversitesi (UM), Malezya Teknoloji Üniversitesi (UTM) bünyelerinde öğrenim gören Türk ve Malay öğrenciler katıldı.

T.C. Malezya Büyükelçisi Dr. Merve Sefa Kavakçı, Kültür Ateşesi ve Yunus Emre Enstitüsü müdürü de iftara katılarak öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Güzel bir atmosferde gerçekleştirilen program verilen iftar yemeğinin ardından dua ve Sayın Büyükelçimiz ile Enstitü müdürümüzün konuşmaları ile devam etti.

İnsan Vakfı’nın organize ettiği iftar programı uzak ülke öğrencileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Malezyada Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk.Malezyada Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk.Malezyada Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk.Malezyada Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk.Malezyada Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk.Malezyada Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk.Malezyada Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk.Malezyada Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk.

Zekat
TL
Genel Bağış
TL

Malezya'da Türk ve Malay öğrencilerle iftar sofrasında buluştuk.