İstanbul, Gazze ve Mozambik'te Bayramlık Sevinci

Başta yetimler olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklar bayramlıklarla mutlu oldu. - 31.05.2019

Herkes için özeldir bayramlar. Ama en çok çocuklar için özeldir. Günler öncesinden başlar bayramlık beklentisi. Ne zaman pazara çıkılacak, bayramlık alınacak, ne zaman bayram olacak ve binbir heyecanla alınan o kıyafetler giyilecek? Bayramı bekleyen bir çocuğun gündeminde başka bir şey yoktur.

İnsan Vakfı, bu bayram kendisine bayramlık alınamayacak çocuklara bayramlık sevinci yaşattı.

İstanbul’da, Gazze’de, Mozambik’te yaşayan yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar İnsan Vakfı’nın kendileri için seçtiği bayramlık kıyafetlerin yer aldığı mağazalara koştu. İnsan Vakfı personel ve gönüllülerinin yardımıyla bayramlıklarını gönüllerince seçen çocukların mutluluklarına diyecek yoktu.

Bu bayram, bayramlık beklentisi ile çarpan minik yüreklere yaşattığınız mutluluk, çocuklarına bayramlık alma imkanı olmayan anne babalara desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

İyilik paylaştıkça çoğalır…

bayramlıkbayramlıkbayramlıkbayramlıkbayramlıkbayramlıkbayramlıkbayramlık

Zekat

İnsan Vakfı İstanbul, Gazze veMozambik’te yaşayan yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye etti