İnsan Vakfı Ailesi İftarda Buluştu

İnsan Vakfı ailesi 2019 – 2020 eğitim döneminde verilecek üniversite öğrenci burs kaynağının oluşturulması gündemiyle iftarda buluştu. - 11.05.2019

İnsan Vakfı Ailesi İftarda Buluştu

İnsan Vakfı ailesi, genel merkezininin bulunduğu Bahariye Mevlevihanesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde biraraya geldi.

İftarda,  İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin yönetim kurulu üyeleri, kurum temsilcileri, İnsan Vakfı yönetim kurulu üyeleri, çalışanları, bağışçıları ve gönüllüleri paylaştıkları iftar sofrasında buluştu.

Ramazan ayında İnsan Vakfı camiasını buluşturan İftarların ilki olan bu akşamın özel bir konusu vardı; 2019 – 2020 eğitim döneminde verilecek üniversite öğrenci burs kaynağının oluşturulması.

Abdulkadir Örnek Hoca’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, sinevizyon filmi izlendi. Sonrasında kürsüye gelen İnsan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aktaş, öğrenci okutmanın dinimizdeki yeri ve günümüzdeki öneminden bahsetti. Tüm katılımcılara teşekkür eden Aktaş daha çok nitelikli öğrenciye ülkelerine, insanlığa faydalı olacakları alanlarda yetişmek üzere burs verebilmek için destek çağrısında bulundu.

Sinan Aktaş’tan sonra kürsüye gelen İnsan Vakfı bağışçısı Ali Bakaner, sahabeden ve İslam tarihinden örneklerle okumanın, öğrenci okutmanın güzel ve ulvi yönlerine dikkat çekti.

İftara katılanlar, kendilerine dağıtılan taahhüt formları aracılığı ile önümüzdeki eğitim döneminde kaç öğrenciye burs vereceklerini vakfa bildirdiler. Kendilerine eğitime verdikleri önem ve bağışları için şimdiden teşekkürü borç biliriz. Allah kabul etsin.

İlişkili Videolar

• Destek Ol Hayatımız Değişsin, Burs Tanıtım Filmi