Ramazan'a Et Dağıtımları ile Başladık

İnsan Vakfı, İstanbul genelinde et dağıtımları yapıyor - 6.05.2019

İNSAN VAKFI ET DAĞITIMLARI DEVAM EDİYOR!

İnsan Vakfı, rahmet ve bereket ayı Ramazan’a ihtiyaç sahiplerine et dağıtımı yaparak ile girdi.

İnsan Vakfı personeli, gönüllüleri ve İnsan ve Medeniyet Hareketi görevlileri İstanbul’da ilçe ilçe dolaşarak ihtiyaç sahiplerine et dağımı gerçekleştiriyorlar.

Dağıtımlar daha önce, evlerinde ziyaret edilerek ihtiyaç sahibi olduklarından emin olunan ailelere yapılıyor.

Ailelerin evlerine götürülerek verilen etler ortalama 4 kilogramlık paketler halinde teslim ediliyor. Etini teslim alan her aileye teslim belgesi imzalatılıyor.

Ramazan ortasına kadar tamamlanması hedeflenen dağıtımlardan İstanbul genelinde 2.500 aile faydalanacak.

Adak - Akika Şükür Kurban Bağışı

İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin güzel iftar ve sahur sofraları kurabilmeleri için sizler de Ramazan kumanyası bağışında bulunabilir, adak, akika ve şükür kurbanlarınızı bağışlayabilirsiniz.

Yurtiçi Şükür Kurbanı
Yurtiçi Akika Kurbanı