Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mescidini Açtık

Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mescidini Açtık - 15.02.2019

Küçüyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İnsan Vakfı yıllardır başarı ile sürdürdüğü Mescitsiz Okul Kalmasın projesi kapsamında bir okulu daha mescide kavuşturdu.

Küçüyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kısa sürede 200 metrekare büyüklüğünde bir mescit yapıldı.
Mescit yapımı için ayrılan alanda, tadilat, temizlik ve boya badana işleri kısa sürede tamamlandı.
Duvardan duvara halı döşenen mescit, mihrap, minber, kitaplık, giysi dolabı, rahleler, dekoratif tablolar, tesbih, tesbihlikler ve namaz kıyafetleri de eklenerek tam bir mescide dönüştürüldü.
İnsqn Vakfı mescit için ayrıca bir de şadırvan inşa etti.

Mescit açılışı için düzenlenen törene;
Ak Parti İstanbul milletvekili Osman Boyraz, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Maltepe Müftüsü Ahmet İnciler, İMH temsilcileri, İMH Hicret Vakfı Başkanı Mehmet Sarı, İnsan Vakfı Müdürü Ercan Sarı, STK temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Mescidin hayırlar getirmesini temenni ediyor, katkıda bulunan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.

İlişkili Videolar

• İnsan Vakfı, Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mescidini Açtı