İnsan Vakfı'ndan Bir Mescit Daha

Pendik Esenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Mescidi Açıldı - 18.12.2018

Pendik Esenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi mescidi

İnsan Vakfı, Mescitsiz Okul Kalmasın projesi kapsamında inşa ettiği bir mescidi daha ibadete açtı.

Pendik Esenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde inşa edilen mescit Pendik Müftüsü Hüseyin BAŞ, Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ertan SAYGIN, Pendik İlçe Tarım Müdürü Mustafa GÖKDOĞAN, İnsan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aktaş, İnsan Vakfı Müdürü Ercan Sarı, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Mescit; mihrap, minber, kitaplık, ayakkabılık, ayna, rahle, giysi dolabı, halı, perde ve namaz giysileri gibi tüm detaylar düşünülerek hazırlandı ve okul yönetimine teslim edildi.

Okullara Mescid
Adet x 1000 TL