İnsan Vakfı’na Ödül

İnsan Vakfı, başarılı çalışmalardan dolayı İnsan ve Medeniyet Hareketi tarafından ödülü layık görüldü. Ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aktaş, İnsan ve Medeniyet Hareketi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özden’den teslim aldı. - 4.11.2018

İnsan Vakfı’na Ödül

İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin geleneksel hale getirdiği “Hayat İman ve Cihad – Besmele” dönem açılışı programı bu yıl “İyiliği Emret Kötülükten Sakındır” başlığıyla 27 Ekim Cumartesi günü Sultangazi Hoca Ahmed Yesevi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Hayat İman ve Cihad – Besmele Programına; İMH’nin İstanbul ve Anadolu’daki kurumlarının yöneticileri, komisyon üyeleri ve birim görevlileri katıldı.

Programda, her yıl olduğu gibi bu yıl da, başarı sağlamış ve örnek teşkil edecek bir çalışma ortaya koyan İMH kurumlarına ödül verildi.

Bu çerçevede; geçtiğimiz yıl 1500 öğrenciye burs veren, öğrenci kırtasiye yardımı yapan, “Mescidsiz Okul Kalmasın” projesiyle geçen yıl 25 mescid açıp bu yıl 40 mescid açmayı hedefleyen, devraldığı 24 yurdun tadilatlarını tamamlayarak % 95 doluluk kapasitesiyle işler hale getiren İnsan Vakfı’na verildi.

İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş’a ödülünü İnsan ve Medeniyet Hareketi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özden verdi.

Sinan Aktaş yaptığı konuşmada, sözlerine İnsan ve Medeniyet Hareketi’ne teşekkür ederek başladı. 26 yıldır sadece “önce insan” diyerek ve “eğitim”i önceleyerek çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 2 yıldır yaklaşık 3 bin öğrenci kapasiteli 24 yurdu meşakkatli bir çalışma ile hizmete hazır hale getirip öğrencilerin istifadesine sunduklarını belirten Aktaş, çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirterek sözlerini tamamladı.

İnsan Vakfı, ayrıca programda İnsan Vakfı Öğrenci Yurtlarını ve Mescitsiz Okul Kalmasın projesini tanıtan iki stand ile yer aldı.

Genel Bağış
TL

İnsan Vakfı, Sinan Aktaş,İnsan ve Medeniyet Hareketi, İMH, Kemal Özden, İnsan Vakfı Yurtları, Mescitsiz Okul Kalmasın