Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile İşbirliği Protokolü İmzaladık

İnsan Vakfı ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi arasında eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda iş birliği protokolü imzalandı. - 5.09.2018

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa DUMAN ile İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurunlu Başkanı Sinan AKTAŞ’ın imzaladığı protokol, kültürel, sanatsal, sosyal ve sportif alanlarda yapılacak ortak çalışmalarla gençlerin gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Organizasyonlardaki deneyim paylaşımının yanında üniversite öğrencilerine sağlanacak yurt hizmetleri de protokol kapsamında yer alıyor.

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Merkezi'nun bulunduğu Bahariye Mevlevihanesi’nde yapılan protokol imza töreninde, İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sn. Mehmet GÜNEY, İnsan Vakfı Kız Yurtları Sorumlusu Cemile GÜMRÜKÇÜ, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Genel Sekreteri Alim TÜRKYILMAZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kudret DOĞAN da hazır bulundular.

İnsan Vakfı ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi arasında eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda iş birliği protokolü imzalandı.İnsan Vakfı ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi arasında eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda iş birliği protokolü imzalandı.İnsan Vakfı ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi arasında eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda iş birliği protokolü imzalandı.

İnsan Vakfı, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, eğitim, yurt