İnsan Vakfı Bayramlıklarla Sevindirdi

İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları bayramlıklarla sevindirildi. - 8.06.2018

İnsan Vakfı Bayramlıklarla Sevindirdi - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

Bayrama az kaldı. İnsan Vakfı bayram öncesi, ihtiyaç sahibi çocukları bayramlıklarla sevindirdi.

Yapılan sosyal inceleme neticesinde ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen ailelerin çocukları, çocuk giyim mağazasına götürülerek gönüllerince giydirildi.

Her biri kendi beğenisine uygun olanı, üzerine uyanı seçen çocuklar bayramı yaşamaya bayram öncesinde başladılar.

Yepyeni bayramlıklarıyla gözlerinin içi gülen çocukların mutlulukları ailelerini de mutlu etti.

Çocukların ve ailelerin yüzlerini güldüren, bayramda arkadaşlarının yanında boyunlarının bükülmemesini sağlayan gönlü zengin bağışçılarımıza teşekkürü borç biliriz.

Allah kabul etsin.

Gazze Acil Tıbbi Yardım