Suriyeli Kursiyerlerimizle İftarda Buluştuk

İnsan Vakfı, eğitimlerini başarıyla tamamlayan Suriye muhacirlere sertifikalarını verdi - 24.05.2018

İnsan Vakfı Suriye Muhacirlere Yönelik Meslek ve Dil Eğitimleri Sertifika Töreni

İnsan Vakfı’nın İstanbul’da ikamet eden Suriyeli muhacirler için düzenlediği dil ve meslek eğitimlerinin ilk kuru sona erdi.

İnsan Vakfı, Sakarya Üniversitesi, Türk Telekom ve Büyük Aile'nin paydaş olduğu projenin finali bir iftar yemeği ile yapıldı.

Günümüzün gözde mesleklerinden kameramanlık, sunuculuk ve spikerlik, gazetecilik ve yazılım branşlarında efitim alan kursiyerler iftar yemeği sonrası sertifikalarını aldı.

Törende konuşan İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş, böyle bir proje gerçekleştirmiş olmaktan mutlu olduklarını, projenin devam edeceğini söyledi.

İlişkili Videolar

• Suriyeli Muhacirler Kardeşlerimiz Sertifikalarını Aldı