Kan Verdik

İnsan Vakfı yurtlarında kalan öğrenciler, Genç Hareket, İMH camiası ve Kızılay kan bağışında buluştu. - 05.05.2018

Kan Verdik - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

“Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır” diyerek tüm yurdu kan bağışı yapmaya çağıran Kızılay’a, İnsan Vakfı yurtlarında kalan üniversite öğrencileri, Genç Hareket ve İMH camiası kan bağışı kampanyası ile destek oldu.

28 Nisan 2018 Cumartesi günü İnsan Vakfı Genel Merkezi’nin bulunduğu Eyüp Bahariye Mevlevihanesi’nde kurulan ban bağışı ünitelerinde 10.30 ile 18.30 saatleri arasında kan bağışı yapıldı.

İnsan Vakfı’nın İstanbul’da bulunan yurtlarında kalan üniversite öğrencileri başta olmak üzere İnsan Vakfı, Genç Hareket ile İnsan ve Medeniyet Hareketi yöneticileri, üyeleri, gönüllüleri ve çalışanları da kampanyaya katılarak kan bağışında bulundu.

Genç Hareket Başkanı Murat Özaydın, toplumsal duyarlılıkta her zaman elinden geleni yapmaya çalıştıklarını, bununla ilgili ülke içi ve dışında çeşitli projeler geliştirdiklerini belirtti.