38 Yeni Hafız İcazet Aldı

İnsan Vakfı Tevhid Erkek Kur’an Kursu'nda eğitim alan 38 öğrenci hafızlığını tamamladı. - 26.04.2018

Hafızlık belgesi almaya hak kazanan 38 öğrenci için Bahariye Mevlevihanesi’nde bir icazet töreni düzenlendi. Genç hafızlar İMH Genel Kurul Üyesi KAmil Abdullahoğlu Hoca riyasetinde sertifikalarını aldılar.

Törene Bağcılar Müftüsü Musa Uzun, İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, İnsan ve Medeniyet Hareketi Genel Sekreteri Mehmet Bulayır,
İnsan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aktaş, Genç Hareket Başkanı Murat Özaydın, İMH ve İnsan Vakfı yöneticileri, gönüllüleri ve aileler katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmaların ardından 38 genç hafıza birer çeyrek altın hediye edildi.

Program Bağcılar Müftüsü Musa Uzun’un duası ile son buldu.

Tevhid Erkek Kur’an Kursu, İnsan Vakfı’nın kendilerine tahsis ettiği binada yeni hafızlar yetiştirmeye devam edecek.

İnsan Vakfı Tevhid Erkek Kur’an Kursunda eğitim alan 38 öğrenci hafızlığını tamamladı.İnsan Vakfı Tevhid Erkek Kur’an Kursunda eğitim alan 38 öğrenci hafızlığını tamamladı.İnsan Vakfı Tevhid Erkek Kur’an Kursunda eğitim alan 38 öğrenci hafızlığını tamamladı.İnsan Vakfı Tevhid Erkek Kur’an Kursunda eğitim alan 38 öğrenci hafızlığını tamamladı.İnsan Vakfı Tevhid Erkek Kur’an Kursunda eğitim alan 38 öğrenci hafızlığını tamamladı.