Umrecilerimiz Yurda Döndü

İnsan Vakfı 2018 yarıyıl Umre Organizasyonu tamamlandı - 05.02.2018

Umrecilerimiz Yurda Döndü - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

İnsan Vakfı’nın düzenlediği M. Şerafettin Kalay Hocamız rehberliğinde 2018 yarıyıl Umre Organizasyonu tamamlandı.

M. Şerafettin Kalay hocamızın dualarıyla başlayan kutsal yolculuk, hocamızın uçakta ve hava alanındaki dualarıyla sürdü.

Umrecilerimiz otellerine yerleşir yerleşmez hızla ilk görüşte kalplerin titrediği, zihinlerin tutulduğu, duaların kabul olduğu Kabe’ye götürüldü. Umrecilerimizin kalplerindeki coşku ve heyecanın yerini alan huzur ve saadet yüzlerinden okunuyordu.

Kutsal beldede kaldıkları süre içerisinde tüm vakitleri Şerafettin Kalay Hoca ile Mescidi Haram ve Mescid-i Nebevi’de geçiren umrecilerimiz, kutsal beldede bol ziyaret ve ibadet gerçekleştirdi.

20 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen umre organizasyonu boyunca, M. Şerafettin Kalay hocamız umrecilere düzenli olarak sohbet programları düzenledi.

Tüm umrecilerimizin ibadetlerinin makbul, dualarının kabul olmasını temenni ederiz.