Sudan’dan Misafirlerimiz Vardı

İnsan Vakfı Sudan merkezli Munazzamat Aldawa Alislamia isimli yardım kuruluşundan misafirler ağırladı. - 18.12.2017

Sudan’dan Misafirlerimiz Vardı - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

İnsan Vakfı Sudan merkezli Munazzama el-Dave el-İslamiye isimli yardım kuruluşundan misafirler ağırladı.

Merkezi Sudan’da bulunan, dünyanın İslam’la şereflenmiş coğrafyalarında yardım faaliyetlerini yürüten kuruluşun Genel Sekreteri Prof. Abdulrahim Ali, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Osman Kabaşı ve Türkiye temsilcisi Yahya Almotawak İnsan Vakfı’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Misafirler, İnsan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aktaş, İnsan ve Medeniyet Hareketi Genel Sekreteri Mehmet Bulayır ve İnsan Vakfı yetkilileri tarafından ağırlandı.

İnsan Vakfı ve Munazzama el-Dave el-İslamiye 2017 yılı kurban organizasyonu kapsamında Sudan’da birlikte çalışmıştı. Bu çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren Munazzamat Aldawa Alislamia yetkilileri bundan sonraki dönemde de mazlum İslam coğrafyalarına birlikte yardım ulaştırma dileklerinde bulundular.

Misafirlere, verdikleri destekten ve dostluklarından dolayı teşekkür eden İnsan Vakfı Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aktaş, yeryüzünün neresinde yardıma ihtiyaç duyan bir Müslüman varsa orada olmak için vakıf olarak çalışmalar yürüteceklerini söyledi.